Flo med dobbel dose tyrkisk pepper

LONDON (Dagbladet): Galatasaray-Chelsea 0-5. Det var Tore André Flos helaften i Istanbul i går kveld. Han laget to mål sjøl og var involvert i de tre andre. Flo ga tyrkerne ei dose pepper de sent vil glemme

Etter at Tore André ordnet 2-0 tidlig i andre omgang fikk vi Galatasaray ut av fatning, sa manager Vialli på ITV etter kampen.

Og med denne fantastiske innsatsen må manager Vialli snart en gang for alle slutté å bruke Chris Sutton og gi Tore Andre ro og tillit. Hilsen oss.

For Flo var, som Ron Atkinson på ITV sa: helt briljant: «Vi stilte spørsmålstegn før kampen om det var riktig å bruke Flo og ikke Sutton. Flo har svart på det spørsmålet.»

Dette banditt-resultatet på bortebane gir London-klubben en ønskeposisjon for videre spill i CH-pengecupen.

0-1, 32 minutt : Flo spilt fri, utfordrer to forsvarer. Venter, finter og skrur ballen inn i det lengste hjørnet fra åtte meter. Gjett om stryningen var glad ettersom han ikke har hatt målfot siden tidlig i august.

0-2, 49. minutt : Zola-innlegg. Hodet til Gustavo Poyet header ned til Flo. Tore demper på kassa, lurer også den ballen inn i det lengste.

De tre siste Chelsea-målene kom sånn:

3-0 , Zola (Flo involvert på den måten at han trakk seg ut av offside og ga rom for den lille italieneren).

4-0 , Flo gjennomspilt, aleine med keeper på siden, legger ut til Dennis Wise som banker ballen inn.

5-0 , ved innbytter Gabriele Ambrosetti etter en Flo-stuss.