Flo nest mest grisete

LAKANEN (Dagbladet): Ti ganger har Tore Andre Flo pådratt seg frispark i EM. Bare én spiller i mesterskapet er mer grisete.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Hva, er det sant? Tore Andre gisper overrasket da Dagbladet.no overbringer han de harde fakta fra de to første kampene i EM.

- Jeg har ikke gjort mye galt. Jeg har sikkert fått like mange frispark den andre veien, sier Tore André.

Akkurat det var ikke tilfellet i gårsdagens kamp. Seks frispark fikk Flo mot seg, mens bare ett gikk i stryningens favør.

Tore Andre er overbevist om at Jugoslavias backer har mye av skylda for at han står igjen som en av EMs mest grisete fotballspillere.

- De falt jo bare du pustet på dem. Jeg er sikker på at sønnen min Johan hadde klart å holde seg på beina der, sier Tore André til Dagbladet.no.

I onsdagskampen mot Slovenia møter Tore André mannen som topper verstingstatistikken. Midtbanespilleren Amir Karic har pådratt seg 11 frispark.

- Jeg tror Slovenia kan krige like mye som Jugoslavia, men de er vel ikke så ille til å filme, sier han.

Flo er fortsatt opprørt over Jugoslavenes usportslige spill i går kveld. Men han fikk kona på besøk i går kveld, og smiler bredere enn på mange dager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer