Flo nest mest grisete

LAKANEN (Dagbladet): Ti ganger har Tore Andre Flo pådratt seg frispark i EM. Bare én spiller i mesterskapet er mer grisete.

- Hva, er det sant? Tore Andre gisper overrasket da Dagbladet.no overbringer han de harde fakta fra de to første kampene i EM.

- Jeg har ikke gjort mye galt. Jeg har sikkert fått like mange frispark den andre veien, sier Tore André.

Akkurat det var ikke tilfellet i gårsdagens kamp. Seks frispark fikk Flo mot seg, mens bare ett gikk i stryningens favør.

Tore Andre er overbevist om at Jugoslavias backer har mye av skylda for at han står igjen som en av EMs mest grisete fotballspillere.

- De falt jo bare du pustet på dem. Jeg er sikker på at sønnen min Johan hadde klart å holde seg på beina der, sier Tore André til Dagbladet.no.

I onsdagskampen mot Slovenia møter Tore André mannen som topper verstingstatistikken. Midtbanespilleren Amir Karic har pådratt seg 11 frispark.

- Jeg tror Slovenia kan krige like mye som Jugoslavia, men de er vel ikke så ille til å filme, sier han.

Flo er fortsatt opprørt over Jugoslavenes usportslige spill i går kveld. Men han fikk kona på besøk i går kveld, og smiler bredere enn på mange dager.

- Vi må holde humøret oppe. Vi har fortsatt store sjanser til å går videre. Nå må vi spille fotball, og ikke la kampen i går ødelegge for den siste, sier Tore André.