Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Flo og Carew er mest sexy

Hvem er fotballandslagets mest sexy spiller? - Alle landslagsgutta er jo flotte, men Flo og Carew skiller seg ut, sier tidligere LEK-redaktør Linda Johansen. Gi din stemme :på nettet.

Dagbladet.no har fått hjelp av 'God kveld Norge'-programleder Dorthe Skappel, Elisa Røtterud fra Robinson-ekspedisjonen og tidligere LEK-redaktør Linda Johansen til å hjelpe leserne med å kåre fotballandslagets mest sexy spiller.

- Flo og Carew er sympatiske, pene og interessante personer. Begge har mye sjarm. Men Flo har en fantastisk dialekt! Han får min stemme på grunn av dialekta. Carew får pluss for at han tør å si det han mener, sier Linda Johansen

Dorthe Skappel synes Ole Gunnar Solskjær er sjarmerende, men favoritten er en annen.

- Det må bli John Carew. Han er rett og slett flott. Carew er estetisk vakker, sier programlederen for 'God kveld Norge'.

Elisa Røtterud ser sjelden på fotball, men hvem som er Norges mest sexy spiller tok det ikke lang tid å få svar på.

- Det må bli Erik Mykland. Han er et klart førstevalg. Han er stilig på håret, og har tøft skjegg. Han har jeg likt siden jeg var i puberteten, sier Elisa Røtterud kjent fra Robinson-ekspedisjonen og som programleder for Elisas Univers.

Ole Gunnar Solskjær og Tore André Flo.
John Carew.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media