- Flo og Myhre på landslaget

Det trodde i hvert fall Sunderland.

Troppen til kampene mot Romania og Bosnia i EM-kvalifiseringen er ikke tatt ut. Men Sunderland melder likevel at to av klubbens spillere er med i Nils Johan Sembs utvalgte mannskap.

- Tore Andre Flos 100-millionersovergang til Sunderland ser ut til å ha gitt ham en ny sjanse på landslaget, skriver

Sunderlands hjemmeside

og føyer til at også klubbens keeper Thomas Myhre er tatt ut i en foreløpig tropp fra Nils Johan Semb.

Det er langt mellom gledene for bånnlaget Sunderland for tida. Også denne gangen har klubben og manager Peter Reid bommet grovt.

For landslagets administrator Bjørn Nilsen avviser på det sterkeste at Flo og Myhre er med i noen foreløpig tropp til EM-kvalikkampene.

- De har nok misforstått i Sunderland. Reglene fra Uefa sier at alle klubbene må få varsel minst 15 dager før en kamp, dersom spillerne skal være med. Derfor har vi som alltid sendt brev til alle proffklubber med norske spillere, som kan være aktuelle, sier Nilsen til Dagbladet.no.

Ifølge Nilsen er det første gang en klubb har mistolket varselet fra Norges Fotballforbund.

- Engelsken min er kanskje tvilsom, men dette har ikke skjedd før. Sunderland har jo lov til å håpe, ler Nilsen.

Semb-assistent Harald Aabrekk reagerer også med forundring over at Sunderland hevder de har to spillere på det norske landslaget. Verken Flo eller Myhre var med mot Danmark sist.

- Vi har ikke blitt kuppet, og ingenting hadde gledet meg mer enn om Tore André hadde spilt seg inn i igjen nå. Men det er beinhard konkurranse om spissplassene, sier Aabrekk til Dagbladet.no.

  • Semb tar trolig ut troppen til de to EM-kvalifiseringskampene torsdag.

    (Dagbladet.no)

<B>TRE STRAKE TAP:</B> Tore André Flo scoret i debuten mot Manchester U. Siden har Sunderland tapt tre kamper uten at nordmannen har scoret.