Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo og Pa misset

Da Håvard Flo og Pa-Madou Kah brente hver sin kjempesjanse måtte det bli 0-0 mellom Sogndal og Vålerenga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Håvard Flo oppdaget at VIF-keeper Øyvind Bolthof sto langt ute og sendte i vei en lobb fra 25 meter som først traff tverrliggeren før den spratt tilbake og i armene på Bolthof.

Men Pa-Modou Kahs sjanse var enda større. Han skjøt utenfor for blank goal fra 10 meter i 1. omgang.

- Irriterende å bomme på en slik mulighet. Jeg skulle gjerne vært matchvinner, konstaterte Kah som var forbannet på seg selv.

Kah var forøvrig kampens dominerende spiller sammen med Sogndals keeper Terje Skjeldestad. Kah var god sammen med trener Kjetil Rekdal før pause, mens han var enda bedre i 2. omgang.

- Jeg er fornøyd med det ene poenget. Vi klarte å kjempe deres midtbane ut av stilen, sa han.

VIF nærmest

0-0 var et greit resultat på Fosshaugane, selv om bortelaget Vålerenga var nærmest seieren. Men det er ikke enkelt å slå Sogndal på lagets eget gress. De hvitekledde har nå spilt hele 14 hjemmekamper på rad uten tap.

Terje Skjeldestad var hovedårsaken til at Sogndal fikk ett poeng på en dårlig dag. Skjeldestad tok seg av en dobbeltsjanse av Erik Hagen og Tom Henning Hovi på mesterlig vis.

- Vi visste at Vålerenga er vanskelig å slå. De er taktisk bra, og vi slet veldig. Men i nettopp i en slik kamp er det viktig å stå på slik at det blir ett poeng, selv om vi ikke lyktes selv. Vi gjorde en bra forsvarsjobb, sa Skjeldestad.

Sogndal er fortsatt nummer tre på tabellen med 29 poeng etter uavgjort mot Vålerenga. Vålerenga er på 9. plass med 19 poeng.

(NTB)