- Flo og Solskjær er «på trynet»

SV-politiker Øystein Djupedal tordner mot Ole Gunnar Solskjær, Ronny Johnsen, Tore Andre Flo og Steffen Iversen. - Den moralen de viser, er helt på trynet, sier stortingsmannen.

I går gikk APs stortingsrepresentant Grete Fossum ut og kritiserte NFF for å ha tatt seg rettigheter de ikke har overfor landslagsspillerne.

Djupedal er dypt uenig, og mener Fossum har gått seg helt vill. Han tror profflivet er lite krevende og at spillerne har fritid i overflod.

- De trener et par timer om dagen og spiller noen kamper. Det er jo derfor de spiller golf alle sammen. Jeg er overbevist om at de har både tid og anledning til å stille opp for fellesskapet. De ønsker jo bare å stille opp for seg selv, sier Djupedal til Adresseavisen.

Djupedal er skuffet over enkelte landslagsspilleres holdninger i saken om markedsrettighetene. Og SV-politieren går langt når han karakteriserer norsk fotballs største helter som forbilder for unge.

- Steffen Iversen, Solskjær, Flo og Ronny Johnsen er dårlige forbilder for samfunnet og for unge fotballspillere. Den moralen de viser, er helt på trynet, sier Djupedal.

Niso-leder Morgan Andersen forhandlet for spillerne om markedsavtalen. Han stilte opp i nettmøtet hos Dagbladet.no tidligere i dag.

En av leserne lurte på om ikke landslaget burde bytte ut flagget på brystet på landslagstrøya med et dollar- eller pundsymbol.

- Dersom man har fulgt med fulgt med i debatten de siste dagens hadde man forstått at dette ikke handler om penger og grådighet. Ved å stille et sånt spørsmål har man ikke vilje til å gå dypere inn i problematikken og forstå hva saken går ut på, svarer Andersen.

(Dagbladet.no)

<B>EGET GRAS:</B> Ole Gunnar Solskjær (foran) og Tore André Flo stiller ikke opp for fellesskapet, mener SV-politikeren.
FREMMED FRAS:</B> Øystein Djupedal har meninger om fotballandslaget.