Flo og Solskjær på topp

ULLEVAAL: Dagbladet.no tror Norge starter med to spisser i morgendagens landskamp mot Sverige.

I morgen kveld spiller Norge for den første fotballseieren over Sverige på tjue år, og Dagbladet.no tror Semb går offensivt til verks.

- Jeg har ikke bestemt meg for om det blir vanlig formasjon eller 4-4-2. Vi får se hvordan spillerne ser ut på trening, sier Nils Johan Semb til Dagbladet.no.

Vi var på treninga og tror Norge spiller i et 4-4-2 system med Tore Andre Flo og Ole Gunnar Solskjær på topp. Duoen spilte sammen under alle spilløvelsene i ettermiddag.

På landslagstreninga brukte Semb mye tid på å drille forsvarsfireren, med Trond Andersen i en defensiv midtbanerolle foran seg.

Vi tror Thomas Myhre starter i mål, med Henning Berg og Erik Hoftun foran seg i midtforsvaret. André Bergdølmo starter på venstrebacken, mens Christer Basma begynner på høyre.

Semb prøvde også Bård Borgersen som Hoftuns makker, men vi tror likevel Semb velger kaptein Henning Berg fra start.

Midtbanen tror vi kommer til å bestå av Øyvind Leonhardsen på høyresiden, på bekostning av Jan Derek Sørensen, og med Eirik Bakke og Trond Andersen i midten. Jon Arne Riise får tillit fra start på venstresiden av midtbanen.

Steffen Iversen og John Carew får trolig ikke plass i angrepet. Begge trente på skudd, mens Flo og Solskjær fikk prøve seg sammen.

Dagbladet.nos lag mot Sverige

Thomas Myhre
-
Christer Basma
Henning Berg
Erik Hoftun
André Bergdølmo
-
Øyvind Leonhardsen
Eirik Bakke
Trond Andersen
John Arne Riise
-
Tore André Flo
Ole Gunnar Solskjær

Synd for Carew, som heller ikke får spille i Valencia for tida.

- Det er alltid viktig å få spille, men det er ikke noe viktigere enn før, sier John Carew til Dagbladet.no.

Hvilke spillere mener du bør starte mot Sverige i morgen?

<B>SEMB VELGER:</B> Steffen Iversen får massasje av Nils Johan Semb, men Dagbladet.no tror det blir benken på Spurs-spissen i morgen.