Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo og Zola spiller

Tore André Flo og Gianfranco Zola starter på topp borte mot Leicester i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- De spilte bra mot Wimbledon, og jeg håper de fortsetter slik, sier manager Gianluca Vialli. Han avviser at han stresser med å kjøpe ny spiss.

- Flo, Zola, meg selv og Mark Nicholls gjør det bra akkurat nå. Kanskje blir det aktuelt å se etter en ny spiss seinere, sier han. Ryktene sier han er ute etter Milans nigerianer Nwankwo Kanu.

RONNY JOHNSEN

kan være klar til å spille Manchester Uniteds Mesterligakamp mot Barcelona onsdag, tror Alex Ferguson.

- Teddy Sheringham trener faktisk for fullt, mens Ronny Johnsen er i forsiktig trening. - Begge to kan bli med til Spania dersom de kommer velberget igjennom de neste dagene. De trener lørdag og søndag. Etter det skal vi ta en ny titt på dem, sier Ferguson til engelske PA.

ESPEN BAARDSEN

(20) er fortsatt førstevalget i mål hos Tottenham. Men nå har manager George Graham utfordret Ian Walker (27) til å kjempe for å få tilbake plassen. Walker var landslagsaktuell for England for et år siden, men har slitt med skader.

- Walkers instilling til trening er super, og da jeg så ham spille reservekamp denne uka, gjorde han det bra. Jeg tror vi har mye i vente fra Walker, sier Graham.

THIERRY HENRY

drømmer om å spille for Arsenal.

- Jeg ønsker å spille der av fotballmessige årsaker, sier den unge Monaco-spissen. Arsenal-manager Arsene Wenger forsøkte å kjøpe landsmannen for i underkant av 50 millioner før VM. Etter en god VM-turnering på hjemmebane av Henry doblet Monaco prisen, og gjorde at overgangen endte i drømmeland:

- Tanken på alt som har med Arsenal å gjøre får det til å gå rundt for meg, sier en begeistret Henry til The Mirror.

PER OLAV SÆTRE

reiser til Ipswich i morgen for å prøvespille for den engelske 1. divisjonsklubben. Sætre (21) er Molde-spiller fram til nyttår. Denne høsten har han vært utleid til Ålesund. Han kom i kontakt med Ipswich via en engelsk agent.

- Jeg skal være der en uke. Onsdag spiller jeg reservelagskamp, sier Sætre til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!