Flo på benken mot Vicenza?

VICENZA (NTB-AFP): Tore André Flo får neppe sjansen fra start i morgendagens semifinale i cupvinnercupen mot italienske Vicenza. Vialli ønsker nok å vise seg på banen i hjemlandet, og i ettermiddag ble hans italienske lagkameRat Gianfranco Zola erklært skadefri.

Da spiller det trolig liten rolle at Flo gjorde et flott innhopp i søndagens ligacupfinale mot Middlesbrough.

Bare fire dager etter at Chelsea-spillerne i triumf løftet ligacup-pokalen på Wembley, starter jakten på en ny tittel. I morgen venter Vicenza i den første semifinalen i cupvinnercupen, og manager Gianluca Viallis gutter får en tøff oppgave.

Vialli, som trolig spiller fra start, må nok regne med den sedvanlige hetsen fra hjemmelagets tilhengere. Den tidligere Juventus- og Sampdoria-spilleren er vokst opp i Cremona, en drøy times biltur fra Vicenza.

Hughes ut?

Zola sa l dag at han er spilleklar etter sin lyskeskade. Da er det duket for et helitaliensk spisspar. I tillegg er veteranen Mark Hughes et sterkt alternativ.

Tore André Flo har overbevist i Chelseas internasjonale kamper. Han avgjorde den første kvartfinalen mot spanske Real Betis med to herlige scoringer. Men i returkampen på hjemmebane ble han motvillig sittende som ubenyttet reserve. Da var Vialli på banen, uten å imponere.

Den spillende manageren ønsker nok å vise italienerne at han stadig holder internasjonalt toppnivå som spiller.

- Jeg sto over søndagens finale for å unngå dobbeltrollen. Det betyr at jeg er den mest uthvilte spilleren i troppen, sa Vialli i dag. Det er dårlig nytt for nordmannen.

<B>PÅ BENKEN IGJEN?</B> Mye tyder på at Tore André Flo må sitte på benken igjen i morgen - som han gjorde i Chelseas kamp mot Red Betis på Stanford Bridge (bildet). Den gangen var ikke Flo fornøyd med sin sjef Gianluca Vialli.