Flo på plass i Skottland

Tore André Flo ankom Glasgow kl. 14.10 i ettermiddag. Flo skal gjennomgå en medisinsk test før han skriver under kontrakten med skottene. Det kan skje i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Flo reiste til Skottland etter intense forhandlinger i London mellom Chelsea og Rangers tidligere i dag. Partene ble enige om en overgangssum på 161 mill. kroner, melder Rangers' offisielle hjemmeside.

Formålet med Flos besøk i Glasgow er både lønnsforhandlinger og underskrift av kontrakten. I tillegg skal han offisielt fotograferes i Rangers-trøya etter en obligatorisk medisinske test.

Flo satt seg på flyet til Glasgow tidligere i ettermiddag og ble møtt av et stort pressefølge litt etter kl. 14.00.

Foreløpig har Flo ikke signert sin personlige kontrakt med Rangers. Flo har med seg Fifa-agent Gunnar Martin Kjenner til Glasgow.

- Flo er i avsluttende kontakt med Rangers, og det er lite som gjenstår, sier agent Gunnar Martin Kjenner til NTB.

I Glasgow i ettermiddag ble Flo møtt av Rangers' presseoffiser John Greig, som tar med seg Flo til et sykehus for de medisinske testene.

Flo blir Norges dyreste fotballspiller noensinne i dag. Overgangssummen dobler også transferrekorden i Skottland. Ironisk nok ble den satt da Flos tidligere lagkamerat Chris Sutton flyttet til Rangers erkerivaler Celtic.

Dersom Flo passerer den medisinske teste, vil han bli presentert for fansen etter trening ved 14-tida i morgen. Da vil også overgangen bli offentliggjort offisielt fra Rangers.

  • Dagbladet.no kommer tilbake med mer om Flos overgang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer