Flo på vei mot kvartfinale

LONDON (Dagbladet): Chelsea- Olympique de Marseille 1- 0. Chelsea kan takke gamle Ed de Goey for at de fortsatt er på kvartfinalevei. Ed var stor. Tore André Flo albuet seg fra, og la opp til kveldens eneste mål.

- Vinner vi neste kamp, så er vi klare for kvartfinalen. Dit skal vi, det er viktig for oss. Jeg var veldig godt fornøyd med min egen innsats i 1. omgang, det var skikkelig moro. Tyngre etter pause, sier Tore André Flo etter kampen.

Vinnermålet etter 27.03 minutter: Flo i lufta, var uheldig med albuen som gikk i nesa på en forsvarer. Blod. Flo fikk ballen ned, dro seg ned på kanten, vendte, så opp. Perfekt innlegg over forsvaret. Lille Gianfranco Zola vant i lufta, headet ned i føttene på Dennis Wise.

- Flo skulle ha vært avblåst for albuebruk, vi hadde en mann liggende nede da han fikk lagt inn, sier Bernard Casoni via engelsk tolk.

Ikke enig

- Hva sier du til dette Flo, var du ufin?

- Nei. Jeg gikk opp i en duell, og så ikke han som kom bak.

- Er det en ny taktikk at du som er lengst legger inn til den minste, som header ned i feltet?

- Ja, he-he, det ser nesten sånn ut. Ble overrasket over at Zola vant i lufta, sier Flo og ler.

Fornøyd Vialli

- Vi skapte sjanser som i forrige uke, men i motsetning til da klarte vi å lage mål nå. Det er jeg fornøyd med, sier manager Gianluca Vialli.

- Zola og Flo på topp igjen?

- Fornøyd med dem, de jobbet godt som alle de andre.

Det var et fyrverkeri av en førsteomgang: tøft i nærduellen, enorm bevegelse fra begge lag og utrolig mange sjanser. Men bak hos Chelsea sto stødigheten Ed De Goey.

Etter pause hadde Ed en praktredning. I sakte film: Jerome Leroys brassesparket fra tolv meter, ballen i pen fransk bue mot det lengste hjørnet. Marseille-fansen sang den kjente sangen og alle så 1- 1. Men så var det gamle Ed med keeperbarten, da. En neve på ballen. En redning som på sikt kan bli verdt en neve pund.

FOSSER FRAM: Tore Andrè Flo og Chelsea stormer fram mot kvartfinale.