Flo reddet Chelsea

I går reddet Tore Andrè Flo reddet Chelsea igjen: Flos sjuende mål på åtte kamper. - Jeg har følt meg som sjef de siste kampene, sier Flo.

Drøye 15 minutter var spilt da Gianfranco Zola slo en klokkerein corner inn fra høyre. Bakfra i straffefeltet kom Tore André Flo - med tre Bradford-spillere i hælene. En av dem tråkket Flo på hælen slik at skoen løsnet. Derfor traff ikke nordmannen innlegget skikkelig. Men via leggen ble stryningen matchvinner igjen.

Og han ble snytt for enda ei scoring. 13 minutter før slutt stupte Flo fram på nok et Zola-innlegg. Han skallet til - og Bradford-keeper Matt Clarke fisket ut en ball som definitivt var inne.

- Jeg kan ikke vurdere om ballen var over streken, men i garderoben etterpå sa alle gutta at det var scoring, sier Tore André.

Sjef

Og nå er Tore André sjef i Chelsea-angrepet.

- Ja, det kan kanskje virke slik. Jeg har iallfall følt meg som sjef de siste kampene, sier han.

Akkurat nå er det ingen som får mer tillit på topp enn Norges mest kjente lillebror. 125-millionerskjøpet Chris Sutton sitter på benken. 80-millionersmannen Pierluga Cashiragi er fortsatt skadd. Og Gianfranco Zola har ikke lagd mål siden åpningskampen mot Sunderland 7. august.

- Det har løsnet. Jeg er mer involvert enn før, sier Tore André Flo.

Prat med Vialli

- Hva er det som har løsnet?

- Gianluca Vialli inviterte meg til en lang prat om min måte å spille fotball på. Han forlangte at jeg skulle være mye mer offensiv på kassa. Og framfor alt skulle jeg tørre å avslutte. Han bryr seg ikke om at jeg bommer noen ganger - bare jeg prøver. Vialli har gitt meg massevis av hjelp og framfor alt veldig mye sjøltillit.

- Når han sier at han tror på meg, betyr det mye.

Dårlig spill

- Hvem ønsker du aller helst å spille sammen med på topp i Chelsea?

- Den diskusjonen overlater jeg til andre. Det er ikke pent av meg å favorisere noen.

- Sa Vialli noe spesielt til deg etter seiersmålet?

- Han tok ikke for seg enkeltspillere. Det eneste han nevnte, var at spillet var altfor dårlig, sier Tore André.