Flo-rival selges billig

Ifjør høst kostet Chris Sutton 135 mill. kroner da han kom fra Blackburn. Lørdag gadd ikke 27-åringen å feire FA-cupseieren, og er til salgs for drøye 50 mill.

Sutton har scoret bare ett ligamål for Chelsea i løpet av sesongen, og var ikke engang på benken da Chelsea slo Aston Villa 1-0 lørdag.

Og mens Tore André Flo og resten av Chelsea-gjengen kjørte Vest-London rundt i åpen dobbeldecker, satt Sutton heller på Heathrow og ventet på ferieflyet til Florida.

Ifølge Sky Sports er nå manager Gianluca Vialli villig til å akseptere under halve prisen for spissen, som fortsatt er klubbens rekordkjøp. Tottenham har tidligere vært interessert i den storvokste angriperen.

Resten av spillerne som vant FA-cupen for Chelsea vil helst bli i klubben. Både Gianfranco Zola, George Weah, Roberto Di Matteo, Dan Petrescu, Didier Deschamps - og vår egen Tore André Flo - sier de fortsatt vil spille på Stamford Bridge.

- De som aksepterer måten vi bruker spillere er mer enn velkommen til å bli. Hvis noen ikke er fornøyde, vil vi ikke prøve å holde på dem. Ingen er misfornøyde ennå, men ting kan forandre seg, sier Vialli til Daily Mail.

Forbeholdet til Vialli kan fort slå til dersom samme avis har rett i at Vialli planlegger å snøre inn storfiskene i fotballverdenen i sommer.

Ifølge avisa har Chelsea lagt ut følere etter både Lazios Marcelo Salas, Liverpools Jamie Redknapp og Trevor Sinclair (West Ham).

- Det er feil å si at tre-fire spillere forventer å bli solgt. Men vi vil selfølgelig forbedre laget vårt. Det vi har er ikke ille i det hele tatt, så det er ikke behov for å gjøre alt for mye, sier Vialli.

<B>INGEN SUKSESS:</B> Chris Sutton scoret bare ett mål for Chelsea denne sesongen. Nå vil klubben kvitte seg med ham.