- Flo-salget er ikke dødt

Rangers-manager Alex McLeish bekrefter i dag at Tore André Flo fortsatt kan bli solgt til Sunderland.

I Sunderland Echo i dag uttaler manager Peter Reid at det er stryningen han helst vil ha på plass i Sunderland-angrepet.

I ettermiddag snakker også Rangers-manager McLeish om et salg av Flo til Premier League-klubben. Det er første gang noen i den skotske klubben innrømmer at nordmannen kan bli solgt.

- Jeg utelukker ingenting, og jeg regner heller ikke med noe. Jeg har ikke blitt fortalt at salget av Tore til Sunderland er dødt, sier McLeish til

klubbens offisielle hjemmeside

.

McLeish avvæpner dermed dagens oppslag i skotske avisa Daily Record. Der blir det fastslått at 29-åringen ikke vil til Sunderland, fordi kona Randi ikke ser på området som et sted hun vil parets barn skal vokse opp.

- Når alt er sagt forbereder jeg meg til kampen mot Hibernians som normalt, og jeg regner med at Tore er profesjonell i forhold til dette. Han vet hvordan ting er i fotballen, sier McLeish.

Flo-agent Gunnar Martin Kjenner sier til Dagbladet.no at det er nytt for han at både McLeish og Reid innrømmer at Flo kan bli solgt til Sunderland.

- Det kan være at jeg er utenfor den prosessen, sier Kjenner.

Idrettsadvokaten snakket med Rangers-spissen i dag tidlig. Ifølge Kjenner diskuterte han og Flo en ny skoavtale, og ikke en overgang til engelsk liga.

- Tore André er klar for kamp for Rangers lørdag, sier Kjenner.

(Dagbladet.no)

<B>UVISS FRAMTID:</B> Det er klart at Sunderland vil kjøpe Tore André Flo fra Rangers, men ingenting er avgjort.