Flo-sengene er for korte

CHATEAU DRILLOS/LA BAULE (Dagbladet): Her skal Flo-familien bo under VM. Ett soverom har eget bad, det ved siden av har ikke det, og det tredje, som ligger i trappa opp til andre etasje, er for han som taper diskusjonen. Men mye verre er det at gutta må sove diagonalt. Fordi sengene er for korte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har en følelse av at han fra Strømsgodset tar det soverommet med badet, sier fotballforbundets sikkerhetssjef, Dag Vestlund. - Det har med alder og rutine å gjøre. Og fordi Tore Andrè er broren havner nok han vegg i vegg.

- Dermed blir det trapperommet på Håvard.

Sammen med Guttorm Dilling går Dag Vestlund på andre døgnet i Chateau Drillos. Og det som mangler nå finnes ikke. NFF-traileren fra Oslo er losset - og alt fra treningsrom til bordtennis, Play-Stations, golfutstyr og sykler som både står stille og ruller, er klart til å tas i bruk.

Og;

I går kveld ble det spontaninnkjøpt noen krokket-sett også.

Ser til England

Residence Flo er på 125 kvadratmeter og går i Chelsea-fargene blått og hvitt. Det ligger plen-i-plen med golfklubbens 12. hull - en kort par-tre-utfordring på 136 meter. Flo-familien kan se over til det engelske hus der Hoddle uten Gazza vil ankomme 10. juni. Og ved bassenget, som i går målte de NFF-forhåndsbestilte 26 gradene celsius, ønsket vertskapet og ekteparet Duffaud - Marie-Pierre (hun) og Georges-Marie (han) - velkommen til ei løperrekke med norske aftener.

- Det står litt igjen, men klokka 18.00 i kveld vil alt være klart, sier Georges-Marie i lusekofte. - Og skriv for guds skyld at jeg vil servere spillerne norsk laks. Den kommer fersk fra Norge og så røyker jeg den sjøl. Og for dem som ikke skal spille vil jeg påpeke at jeg har veldig god greie på whiskey.

- Drillo foretrekker et glass fransk til iskremen - han er nøye der?

- Cognac? Ikke noe problem. Han kan bare peke, så ordner jeg det - ett glass om kvelden er lykke.

- Og brød på norsk vis - den grove typen?

- Jeg fikk beskjed om det da jeg var i Oslo for halvannen uke siden. Melet er innkjøpt og ovnen er varm.

Bombesøk i dag

Alle de norske leilighetene har sine egne kjøkken. Hvilket betyr at spillerne kan ordne seg sjøl hvis de vil.

- Her kan de gjøre som det måtte passe dem, sier Guttorm Dilling. - Vi har ingen regler for det. Men utgangspunktet vårt er felles måltider i spisesalen. I leilighetene blir det nok mest kaffe og te.

Klokka 08.00 i dag rykker fransk politi inn på Chateau Drillos. Med detektorer og bombehunder skal hele hotellet finkjemmes.

- Vi må ut alle mann, sier Dag Vestlund. - Den biten der er i de beste hender.

Beliggenheten til den norske forlegningen gjør sikkerheten enkel. Drillos skal rett og slett bo en fem seks kilometer fra havet - på bondelandet.

- Som sikkerhetssjef blir jobben min stort sett å passe på det som skjer innenfor hotellet, sier Dag Vestlund. - Politiet tar seg av alt det andre. Og her ute er det så fredelig og idyllisk at vi skal få det fint.

- Det er nok andre nasjoner som er mer utsatt.

KORTE SENGER: Dagbladets Morten Pedersen (187 cm) tester sengene Flo-familien (187-194 cm) skal ligge i under fotball-VM.
Dagbladet tester<br> Flo-senga

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer