Flo senket Tottenham igjen

LONDON (NTB-AFP): Tore André Flo er blitt Tottenhams store skrekk. I går scoret han det første og la opp til det andre målet da Chelsea vant 2-0 og skjøv byrivalen helt ut på kanten av stupet som fører til 1. divisjon.

I desember scoret stryningen tre ganger da Tottenham ble ydmyket med 6-1 på White Hart Lane. Lørdag fikk han tillit fra start for 19. gang, og la på til 17 scoringer. Hadde han ikke spilt fram manager Gianluca Vialli til mål rett før slutt, ville han toppet scoringslista i klubben sammen med Vialli.

Etter gårsdagens oppvisning virker det sannsynlig at Flo og Vialli blir spisspar i torsdagens returkamp mot Vicenza i cupvinnercupens semifinale. Flo kjørte karusell med Englands landslagsmann Sol Campbell hele ettermiddagen, og til sist ble det tellende resultat av det.

Et kvarter før slutt spilte Jody Morris fram til Vialli, som hælsparket til Flo. Nordmannen lurte Campbell og sendte ballen forbi keeper Ian Walker.

Les Ferdinand hadde en stor sjanse til å ordne et ufortjent poeng for Tottenham, men i sluttminuttene satte Vialli punktum etter forarbeide av Flo og Dan Petrescu.

Flo hadde flere gode forsøk, men 2-0-seier holdt lenge for Chelsea, som avanserte til 4. plass på tabellen i sin generalprøve foran europacupkampen torsdag.