Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo-show

Manager Alex McLeish skryter hemningsløst av nordmannen. I går svarte Tore André Flo med å score to mål da Rangers sendte Hibernian ut av fjerde runde i FA-cupen med 4-1 på Ibrox.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke mistillit fra manageren som har holdt stryningen ute av laget de siste to kampene, men en forkjølelse.

- Tore har hatt luftveisproblemer etter at han knakk nesa mot København i fjor. På fredag oppsøkte han en spesialist og fikk orden på sakene. Derfor var han tilbake i startoppstillingen igjen i går, sier Tore Andrés agent, Gunnar Martin Kjenner.

Fulham-rykter

I går gikk det rykter om at Fulham skal ha lagt inn et bud på 77 millioner kroner for Tore André. Fulham er i akutt spissnød. Dessuten skal Tottenham ha vist interesse for den norske spissen. Dette er i beste fall løse rykter, som herved blir kjent døde og maktesløse av Kjenner:

- Verken Tore André eller jeg har hatt kontakt med noen av klubbene. Dessuten har ikke Tore André noe ønske om klubbskifte.

Videre sier Tore André Flo selv til klubbens hjemmeside at han ønsker å vinner noe med Rangers.

- Jeg vant FA-cupen og cupvinnercupen med Chelsea. Det var stort. Nå vil jeg gjøre det samme her, sier Flo.

Og toppscorertittelen er han på god vei mot etter fulltreffer nummer tjue og tjueen i går. Akkurat nå ser det ut som om det bare er fjorårets toppscorer Henke Larsson som har samme kapasitet som Flo.

Stort press

- Tore André la et stort press på seg selv før kampen ved å love storspill, men han innfridde. Det første målet var fantastisk, skryter manager Alex McLeish. Etter 22 minutter dundret han i vei et hardt og presist skudd som endte i nettmaskene. Det andre målet styrte han inn med venstrebeinet etter en corner tjue minutter ut i annen omgang. Med Flos to mål vant Rangers 4-1 over Hibernian. I kvartfinalen venter Forfar.

YES: Tore André Flo lovet storspill før matchen, og kvitterte med to mål.
Hele Norges coronakart