Flo signerte for Leeds

- Wise ønsket ham veldig sterkt, sier agenten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tore Andre Flo har skrevet under på en ettårskontrakt med Leeds United, melder klubben på sitt eget nettsted.

På grunn av en klausul i kontrakten, kunne Flo ha gått vederlagsfritt fra Leeds og ikke blitt med klubben ned i League One (tredje nivå i divisjonssystemet).

Det gjør han nå altså allikevel.

- Kontrakten har ligget klar lenge, og Leeds har hatt det siste utspillet, sier Gunnar Martin Kjenner til Dagbladet.no når han blir informert om signeringen av kontrakten.

- Dennis Wise (manager i Leeds, journ.anm) ønsket Tore Andre veldig sterkt, men det har vært mye plunder i klubben den sist tida, så det er ikke unaturlig at dette har tatt litt tid, fortsetter Kjenner.

Leeds må starte sesongen med femten minuspoeng etter at de ikke har klart å komme til en tilfredsstillende løsning med tanke på klubbens enorme gjeld.

<strong><B>KLAR FOR LEEDS:</strong></B> Tore Andre Flos karriere har gått i nedoverbakke de siste sesongene. Nå har den tidligere Vålerenga-spissen skrevet under på en ettårskontrakt med Leeds United. Arkivfoto: Jarl Fr. Erichsen/Scanpix
KLAR FOR LEEDS: Tore Andre Flos karriere har gått i nedoverbakke de siste sesongene. Nå har den tidligere Vålerenga-spissen skrevet under på en ettårskontrakt med Leeds United. Arkivfoto: Jarl Fr. Erichsen/Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer