Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo-sjef Gullit velger seg sjøl

LONDON (Dagbladet): Ruud Gullit sier ingen verdens ting om morgendagens lagoppstilling før cup-dramaet mot Manchester United, men fra manager-assistent Gwyn Williams kommer følgende: - Ruud har lyst til å spille mot United. Han er i hvert fall helt sikkert en av reservene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvis Gullit tar av seg manager-tekstilene og velger seg sjøl skjer det helt sikkert ikke på bekostning av Tore André Flo. Der framme har ikke den helt spesielle manageren så mye å gjøre. Men bak - der Frank Sinclair er ute i karantene - mener Gullit han kan fylle et høl.

Og:

At det kanskje skjer mot nettopp Manchester United vitner om godt gående, og spør du meg overdreven, sjøltillit.

Tore André Flo sier han gleder seg til cupholdernes kamp mot ligamesterne. Det vil si - hvis han får spille. For sjøl om Gullit kanskje har plassert sitt eget skonummer i lagoppstillinga holdes spillerne i uvisshet til langt etter frokost i morgen.

Sånn er det nemlig med den saken. I Chelsea.

- Jeg tenker ikke på en innbyrdes konkurranse med Ole Gunnar (Solskjær) eller at det står nordmenn på den andre sida av banen, sier Tore André Flo.

Nordmenn på banen

- Jeg er nødt til å konsentrere meg om mitt. Men ja, det er jo ekstra artig eventuelt å få spille mot Henning (Berg) og Ronny (Johnsen). Det tar jeg som en skikkelig utfordring.

Ronny Johnsen ble imidlertid Old Trafford-rapportert meget tvilsom i går kveld. Grunn: Ei skikkelig lårhøne. Men usikkerheten rundt Drillos-stopperen oppveies av gleden rundt Dennis Irwins og Peter Schmeichels høyst sannsynlige comeback. Sjøl om manager Ferguson advarer optimistene så det synger.

Ferguson advarer

- For 12 måneder siden så jeg ikke Chelsea blant rivalene som kunne ta fra oss noe som helst, sier Ferguson. - Den situasjonen er annerledes i dag. Og min mening er at Chelsea og Liverpool er lagene som vil følge oss til døra.

- Ruud Gullit har innført holdninger i Chelsea som gjør at mannskapet hans er blitt et lag for de store anledningene.

Alex Ferguson har lagt Mesterliga-ambisjonene i hi og langtenker sitt tredje United-Double før morgendagens NRK-kamp. Og - han har utropt Chelsea som det største hinderet. Hvilket betyr at en borteseier på Stamford Bridge kan gjøre månedene fram mot VM enda rødere.

Akkurat som vi trenger det.

<B>VIL OGSÅ SPILLE:</B> Tor André Flo håper å spille fra start mot Manchester United. Han gleder seg til møtet med de to andre norske.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!