Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo skadet igjen

Fikk strekk på oppvarmingen.

(Dagbladet.no): GAIS -Vålerenga 2-1.

I går var det ingen tvil om at Tore André Flo skulle spille sin første fotballkamp på 150 dager. Både Flo selv og trener Kjetil Rekdal bekreftet til Dagbladet.no at det etterlengtede comebacket ville komme i dagens treningskamp mot svenske GAIS.

- Jeg gleder meg. Det skal bli kjekt å prøve seg igjen, sa Flo til Dagbladet.no.

Slik gikk det altså ikke.

På oppvarmingen klarte nemlig Flo å pådra seg en ny strekk i låret. Den skal imidlertid ikke være lokalisert på samme sted som da Flo skadet seg to dager seriefinalen mot Odd Grenland i fjor høst, ifølge oppmann Lasse Holm.

- Han tok nok litt hardt i på oppvarmingen, og fikk en strekk. Men det er ikke der han har hatt det før, sier Holm til Dagbladet.no.

- Hvor alvorlig er strekken?

- Jeg tror ikke den er så alvorlig. Men vi ville ikke ta noen sjanser med ham i en treningskamp, sier han.

MÅ FORTSATT VENTE: Tore André Flo gledet seg stort til sin første kamp på 150 dager. En ny strekk satte en effektiv stopper for det. Foto: SCANPIX
MÅ FORTSATT VENTE: Tore André Flo gledet seg stort til sin første kamp på 150 dager. En ny strekk satte en effektiv stopper for det. Foto: SCANPIX Vis mer

Vålerenga tapte 2-1 mot laget som i fjor ble nummer tre i Sveriges nest øverste divisjon - GAIS. Svenskene tok ledelsen allererde etter seks minutter, da James Keene scoret på en retur fra Øyvind Bolthof. Gudmundsson økte til 2-0 på straffe etter et kvarter, og GAIS gikk fullt fortjent til pause med 2-0, melder vif.no.

I andre omgang reduserte Vålerenga. Mohammed Fellah satte ballen kontrollert i mål fra sju meter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling