Flo skjøt Chelsea til topps

LONDON (Dagbladet): Chelsea-Tottenham 2-0. Tore André Flo er superhelt på Londons bedre vestkant. I går hvilte Tore André, men 20 minutter før slutt måtte Chelsea avbryte hvilen og kaste sin superreserve inn på banen.

Og Tore André takket igjen med å sende Chelsea til topps på tabellen.

Igjen scoret Tore André et mål han kanskje kunne greid seg uten. Igjen snakker Vialli om superreserven som avgjør for ham, og igjen snakker Zola og Leboeuf om nordmannen som scorer hver gang han kommer inn som reserve.

- Selvsagt vil jeg helst spille fra start i alle kampene, men i dag var jeg virkelig sliten i beina. Jeg trengte hvile, men det var morsomt å komme inn og score, sier Flo til Dagbladet.
Han scoret sitt sjette mål for sesongen. Fire av scoringene har han gjort etter å ha kommet inn som reserve, en statistikk som kanskje er slitsom for en ambisiøs spiller som ønsker å spille fra start i alle kampene.

Utrolig

Men i går klatret Chelsea, Tore André, Zola og Vialli til topps på tabellen, for første gang på mange, mange år.

- Det var en utrolig stemning etter kampen. Det er mange i denne klubben som har lengtet lenge etter å komme på toppen av tabellen, og det var en utrolig stemning i garderoben etter kampen, forteller Tore André.

Nordmannen er utrolig populær blant Chelsea-fansen, kanskje en av Chelseas mest populære spillere. Da han omsider slet seg opp fra reservebenken i går, gikk det et sus - avløst av hemningsløs jubel - gjennom Chelsea-fansen.

Skapte rom

Tore André sviktet ikke sine trofaste tilhengere. Han hadde bare vært på banen i 10 minutter da han stakk til høyre, trakk med seg to mann, og Vialli kunne spille til Poyet som scoret via stanga.

På overtid sikret Tore André seieren da han stupheadet inn 2- 0, etter et fint overlegg fra Dan Petrescu. Flo kunne også scoret ett mål til, men skjøt utenfor da han kom aleine med keeper. Dessuten sto han offside, men linjemannen sov!

London-lagets tilhengere synger om Flo, de jubler for alt han gjør, de stormer ham for autografer etter kampene. Han er akkurat nå helten som lyser opp i det helblå Vest-London!