Flo skryter av Solskjær

Tore André Flo er redd Ole Gunnar Solskjær sender Sunderland lenger ned i nedrykksgjørma i morgen.

Følg United - Sunderland og ni andre matcher fra kl. 15 i morgen! Stryningen kjenner én Manchester United-spiller spesielt godt før møtet på Old Trafford 1. nyttårsdag.

- Ole er spesiell og Ruud van Nistelrooy er en av de beste spissene i Europa. Men det er ikke bare dem, de har så mange gode spillere, sier Flo og fortsetter skrytet av landslagskompisen.

- Jeg kjenner Ole godt, og han er en av de beste avslutterne som finnes. Du kan ikke gi han rom. Han er en ekte stjerne i Norge, en av de mest berømte idrettsmennene der.

Flo starter trolig mot United etter at han scoret mot Southampton i helga. Da han debuterte for Sunderland i august puttet han nettopp mot United.

Og han husker med glede sin siste kamp på Old Trafford for Chelsea.

3-3 med Chelsea

- Jeg scoret to ganger sist jeg var der. Den kampen endte 3-3, så jeg har noe gode minner. Men jeg venter fortsatt på en seier der, det hadde vært gøy, sier Flo til

Sunderlands hjemmeside

.

Flo tror sjøl at han bare blir bedre når motstanderen holder høy kvalitet.

- Jeg liker å spille mot gode lag og på store stadioner. Vi skal bare reise dit, nyte det og gjøre vårt beste, sier Flo.

Kjemper for livet

Selv med seks Flo-mål siden overgangen fra Rangers ligger Sunderland under nedrykksstreken med bare 18 poeng.

- Vi må kjempe for livet. De må vi gjøre helt til slutten av sesongen, sier Flo som håper han fikk overskudd av å være innbytter sist.

- Jeg føler meg opplagt. Jeg spilte ikke hele kampen mot Southampton, så det ble litt hvile for meg.

(Dagbladet.no)

TILBAKE:</B> Ole Gunnar Solskjær gratulerte David Beckham med sin første nettkjenning etter skade mot Birmingham i helga.