Flo sparret foran VM

LONDON (Dagbladet): Chelsea- Blackburn 0- 1. Flo ut etter en time, Vialli inn og massive mishagsytringer på Stamford Bridge. Men mye viktigere en heltens forsvinningsnummer: Tore André Flos positive VM-sparring mot Skottlands forsvarskjempe Colin Hendry.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Han er tøff, sier Tore André.

- Du kjenner det når du møter Hendry. - Men jeg fikk beskjed om å utfordre på bakken, gjorde det og føler at det gikk greit.

- Det eneste som er synd, er at jeg ikke fikk spille tida ut. Jeg følte jeg kunne gjort mer utover i kampen.

Da Vialli tok ut Flo, og den gode gamle Cantona-sangen runget med kjærlighet og Flo-tekst, ble Chelsea et dårligere fotballag. Men når Vialli vil ha matchtrening, så får han det.
- I pausen sa han at Mark Hughes eller jeg skulle ut. Jeg håpet i det lengste, men det ble meg, sier Tore André.

Og om kjærlighetserklæringen:

- Veldig artig. Jeg føler at det har snudd nå. For tidligere i sesongen var det litt murring på tribunene da jeg kom inn. Nå ser det ut til at det er meg fansen vil ha på banen.

Tore André Flo nærmer seg det laget som starter cupvinnerfinalen i Stockholm om 13 dager. Hovedgrunnen er at han er best. Den andre er at Zola har søkt legehjelp hjemme i Italia og oppfatter seg som meget tvilsom.

- Er han i Italia? spør en overrasket Tore André. - Da skjønner jeg hvorfor jeg ikke har sett ham på noen dager.

<B>HARDE TAK:</B> Tore André Flo og Colin Hendry er ikke så gode kamerater som det kan se ut som i går.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer