Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo starter til helga

Stryningen får tillitt i nedrykksthriller.

Tore André Flo starter etter all sannsynlighet helgens nedrykksthriller mot Atalanta. Samtidig loves Flo og co at spillerstallen blir forsterket i løpet av januar.

Toscanerne gjør alt for å overleve i serie A. Siena ligger nest sist på tabellen etter det pinlige tapet mot Parma søndag. Flo måtte forlate banen med en lei lårhøne etter kun 26 minutters spill. Nordmannen hvilte da Siena forsvant hodestups ut av cupen i går. Alt tyder på at Flo spiller på topp fra start med Enrico Chiesa søndag.

Den lille klubben fra Toscana har allerede hentet inn Massimo Maccarone fra Middlesbrough. Spissen har tidligere i sesongen spilt for Parma uten hell.

Nå ankommer et av de største talentene i italiensk fotball intime Artemio Franchi. Inters venstreback Giovanni Pasquale kommer på lån for resten av sesongen. Pasquale står med fire kamper for Inter denne sesongen.

Flere spillere vil ankomme Siena i løpet av de kommende ukene, ifølge trener Luigi De Canio

De Canio er treneren som har fått i oppgave å redde Siena fra nedrykk. Søndag starter hans oppgave med en vrien bortekamp mot tabelljumbo Atalanta i Bergamo

Atalanta har hevet seg siste uken og gjør flere endringer i spillerstallen.

(©NTB)

TILBAKE: Tore André Flo.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media