Flo stoler på legen

KAIRO (Dagbladet): Mandag fikk Tore André Flo en smell i hofta. På gårsdagens trening ble den forverret. Og når han spiller mot Egypt i kveld, vil han kjenne store smerter. Hadde Chelsea-manager Vialli visst det, ville han ringt Kairo og satt sin yndlingsspiss på benken.


VONDT: Her ligger Norges superspiss med store smerter. Fysioterapeut Roar Robinson sjekker tilstanden.

For Chelsea er viktigere enn det norske landslaget for Gianluca Vialli. Chelsea er alt for manageren som har Pierluigi Casiraghi ute med langtidsskade. Og får han hjem en Tore André Flo med de smertene stryningen hadde i går kveld, vil det gå ei kule varmt.

Da vil Nils Johan Semb bli mektig upopulær i Vest-London.

- Det du sier er nytt for meg, sier Semb til Dagbladet. - Jeg har ikke hørt noe om dette verken fra Tore André eller dem som behandler skader.

Men hoftesmertene er et faktum, og Tore André sier:

- Ja, det gjør vondt. Og jeg kjenner det spesielt godt når jeg skyter med venstrebeinet. Men når Kase (legen) sier det går bra å spille denne kampen så gjør jeg det.

- Jeg må jo stole på ham.

Tenker på Chelsea

Denne kampen ja, Egypt- Norge i kveld. Men hva med den neste - Leicester- Chelsea til lørdag?

- Jeg vet ikke, sier Tore André. - Jeg håper jeg ikke tar noen sjanse. For jeg har ikke lyst til å komme hjem til England skadd. Den plassen jeg endelig har fått i Chelsea er veldig viktig å holde på.

- Går du av hvis det blir for ille?

- Hvis jeg ikke kan yte mitt beste, er det bedre med friske folk. Både for Norge og mitt eget vedkommende. Går det ikke så går det ikke, sier Tore André Flo.

Landslagslege Trygve Kase snakker om hoftekapselen når han diagnostiserer Flos problem. Etter gårsdagens trening bar det rett til behandling. Og etterpå valgte Tore André å droppe pyramide-turen til fordel for hvile.

Taus om skaden

- Tore André fikk en smell på mandag uten å melde fra, sier Kase. - Det var veldig dumt. Og på gårsdagens trening kjente han det da han skjøt med venstrebeinet. Derfor behandling hjemme på hotellet.

- Hva med framtida?

- Det er ikke muskulært og det er veldig positivt. Det er ikke noe problem for Tore André å spille kveldens kamp, sier Trygve Kase.