Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo tente Chelsea

Skaden er leget og en våryr Tore André Flo har funnet formen. I dag skjøt han laget sitt i ledelsen da Wimbledon ble slått 2-1.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Torsdag var han mannen bak utlikningen mot Mallorca i cupvinnercupen. Triumfen over Wimbledon tente gullhåpet i serien igjen. Nå er Chelsea langt på vei oppe i ryggen på Manchester United. Det skiller to poeng etter 31 omganger.

Bare Arsenal, med 63 poeng og en kamp mer spilt, skiller de to klubbene. Vinner Chelsea mot Middlesbrough onsdag, vil laget toppe tabellen.

Etter 23 minutter løp Flo med ballen i 25 meter, samspilte med dansken Bjarne Goldbæk og satte så ballen elegant inn i Wimbledon-målet. Det var Flos 13. mål denne sesongen, selv om han mistet sju uker på grunn av en operasjon i foten på nyåret.

Gustavo Poyet, i sin første kamp fra start på tre måneder, la på til 2-0 ganske tidlig i 2. omgang. Han fikk et innlegg fra Gianfranco Zola og scoret på volley.

Wimbledon var meget tafatt og skapte nesten ikke en sjanse i løpet av halvannen time. På overtid fikk Marcus Gayle inn reduseringen.

Stengte buret

Thomas Myhre holdt buret rent da Everton grep sjansen i bunnoppgjøret mot Coventry. Liverpool-laget vant 2-0 etter at nyinnkjøpte Kevin Campbell hadde stått for begge scoringene.

Seieren ga Everton meget verdifulle poeng og sendte laget over nedrykksstreken igjen. Skåret i gleden var at Marco Materazzi ble utvist seks minutter før slutt. Sju spillere fikk gult kort, deriblant Myhre som ble straffet for å hale ut tiden.

Trond Egil Soltvedt spilte fra start for Coventry, men måtte bare innse at lagets hans nå har en fot nede i bunnstriden.

(NTB)