Flo: Trodde ikke vi kunne tape

Tore André Flo var utpekt som en norsk nøkkelmann før VM. Han har fortsatt sjansen, men etter bataljen mot Skottland tirsdag begynner tiden å renne ut for ham.

- Vi visste at de var bra, men selv var vi heller ikke nå så gode som vi kan. Det er litt å gå på, sa Flo.

Han var trygg på seier etter at fetter Håvard hadde gjort 1-0. - Etter det følte jeg at vi var skikkelig på glid, og jeg trodde ikke vi kunne tape, fortsatte en sliten Flo.

- Hva skjedde etter 1-1-målet?

- Vi falt mens de hevet seg, men hvorfor kan jeg ikke si.

Stoppet

Duellen med Colin Hendry tapte han soleklart på poeng. Hendry tok ham knallhardt, og lange Flo fikk aldri igang sitt eget spill skikkelig. I tillegg ble han igjen altfor alene på topp i det norske angrepet som bare i perioder var farlig.

Egil Østenstad kom etterhvert inn, men da var det norske laget i oppløsning og meget sjelden i stand til å produsere noe.

Flo fikk seks frispark mot seg og bare ett i sin favør, en meget uvanlig situasjon.

- Et par ganger tok han (Hendry) tak i nakken min, men likevel ble det dømt mot meg, sa en lett forundret Flo.

Skuffet

Med to poeng på to kamper og den verste motstanderen igjen, har VM så langt ikke svart til forventningene for ham. Etter to VM-kamper har Flo ennå ikke prestert en eneste avslutning.

- Jeg er litt skuffet, og våre sjanser ble betraktelig mindre etter dette. Det er tøft å måtte ha poeng mot Brasil, sa Tore André Flo som scoret to ganger i den minnerike 4-2-forestillingen mot brassene for vel et år siden.

I stedet for å jage mål, måtte Flo legge ned masse krefter på dueller mot sterke skotter.

- Får du for liten hjelp?

- Jeg skulle gjerne ha kommet oftere rettvendt mot målet. Det er det jeg liker aller best, sa Flo.