Flo trolig fra start

Tore André Flo spiller trolig fra start i kveldens Champions League-kamp mot Feyenoord.

Nest siste runde i mellomspillet av Champions League spilles denne uka. Fire kamper spilles i kveld, og fire i morgen kveld.

I gruppe C møtes Bayern München og Rosenborg i München og Real Madrid og Dinamo Kiev i Madrid. I gruppe D får Feyenoord besøk av Chelsea, mens Lazio tar i mot Marseille.

Feyenoord har overrasket i mellomrunden. Vinner de i kveld tar de et langt steg mot kvartfinalen. Trener Leo Beenhakker startet den psykologiske kampen i går:

- Chelsea er et bra lag, men de er definitivt ikke i klasse med Barcelona, Lazio, Bayern München og Manchester United, sier Beenhakker til Soccernet.

- De kan bli en av de beste lagene i Europa i løpet av noen år. Vialli har fått en god start som manager, men suksess på dette nivået handler om mer enn å spille god fotball.

Beenhakker har stor tro på sitt eget lag.

- Vi har bare tapt en av våre ti Champions League-kamper, og Chelsea gjør feil i å undervurdere oss.

- Vi har spilt mot Borussia Dortmund, Rosenborg, Marseille og Lazio - som alle er gode lag - og vi har ikke tapt. Vi tok fire av seks poeng mot Lazio, og har selvtillit, sier Feyenoord-sjefen.

Tore André Flo og Gianfranco Zola spiller trolig på topp fra start på de Kuip i kveld. George Weah er uaktuell i Champions League.

Dagbladet :på nettet gir deg fortløpende kampfakta fra kveldens Champions League-kamper.