Flo tror på spill

Jostein Flo måtte ut med strekk på Lerkendal, men satser alt på å være med igjen mot Moss. Les siste nytt om Tippeliga-lagene!

En strekk i en setemuskel gjorde at Jostein Flo bare fikk en halv omgang på Lerkendal-matta 16. mai. Strømsgodset-veteranen har likevel tro på at han spiller på Marienlyst på søndag.

- Jeg lever på en knivsegg. Jeg får bruke tida godt, men jeg får det meste ut av denne kroppen. Jeg har et bra apparat som kjenner meg godt, sier Flo til Dagbladet.no.

Godset hadde fri i går. Det gjorde den svære Flo-kroppen godt.

- Jeg spiller hvis jeg blir tatt ut, melder Flo.

Drammenslaget har hatt en knalltøff sesonginnledning. Etter serieåpning borte mot Lyn, har laget møtt Lillestrøm, Stabæk, Brann, Viking, Molde og Rosenborg på rekke og rad. Nå kommer kamper der poengsjansene bør være større. Foreløpig er drammenserne de eneste uten seier i Tippeligaen.

- Det har vært tøft, men det visste vi før sesongen. Det ble ikke så mye poeng av det, men vi spilte uavgjort mot Molde og Viking. Det ga oss i hvert fall sjøltillit, sier Flo.

Han mener møtene med topplagene kan virke positivt for Godset utover i sesongen:

- Overgangen fra første divisjon til Tippeligaen har vært stor. Nå har vi blitt vant til et høyt tempo mot gode lag. Se bare på hvordan Start tok seg opp utover i sesongen i fjor, sier Flo, som håper årets første trepoenger kommer mot Moss på søndag.SISTE NYTT OM LAGENE:

BRYNE - TROMSØ

Bryne stadion 18.00

Bryne-trener Erik Brakstad må klare seg uten Pierre Gallo på grunn av sykdom i familien. Tromsø må unnvære Roar Christensen. TIL-spilleren må sone for tre gule kort. Tor Magne Opheim kom inn på midtbanen sist. Han er aktuell som startmann nå. Terje Skarsfjord leter fortsatt etter en spiss som kan få laget ut av måltørken. Laget har nå spilt nesten åtte Tippeliga-timer uten scoring. Sist fikk Ole Talberg sjansen fra start, men heller ikke han klarte å få ballen i mål.

Siste lagoppstilling:

Bryne

Tromsø

LILLESTRØM - BRANN

Åråsen 18.00

LSK-keeper Emile Baron testes i morgen, men blir neppe klar til kamp. Lillestøm tapte sist mot Stabæk og bør vinne nå for å få kontakt med tetlagene igjen. Christer Mattiasson fikk de siste tjue minuttene sist og er startaktuell. Magnus Kihlstedt er fortsatt uaktuell på grunn av skade. Harry Ylönen og Geirmund Brendesæter er tilbake igjen etter karantener. Laget fungerte bra defensivt mot Lyn 16. mai. Spørsmålet er om Azar Karadas flyttes fram igjen som spiss. Laget tas ut lørdag.

Siste lagoppstilling:

Lillestrøm

Brann

LYN - VIKING

Ullevaal 18.00

Lyn må unnvære sentrale Runar Berg på grunn av gule kort. Lyn har hatt mye skader på midtstopperne denne sesongen. Gudbrand Ensrud måtte ut med skade 16. mai. Sist måtte også Frode Hansen stå over. Morten Berre er eneste spørsmålstegn for Viking. Han sliter med en ankelskade.

Siste lagoppstilling:

Lyn

Viking

ODD GRENLAND - MOLDE

Odd stadion 18.00

Odds gode midtbanespiller Morten Fevang er ute med tre gule kort. Midtstopper Ronny Deila håper på comeback. Erik Pedersen sto over sist på grunn av skade, men kan være tilbake nå. Edwin van Ankeren gikk ut med skade sist og er usikker. Trond Strande tar trolig tilbake høyrebackplassen dersom han er frisk. Magne Hoset overbeviste ikke mot Sogndal og kan miste plassen til Bernt Hulsker igjen.

Siste lagoppstilling:

Odd

Molde

SOGNDAL - ROSENBORG

Fosshaugane 18.00

Mons Ivar Mjelde er innleid fra Brann og går sannsynligvis rett inn i Sogndal-angrepet. Tommy Øren er ute med benbrudd. Eirik Hillestad er aktuell etter langt avbrekk. Rune Buer Johansen testes på trening i dag. André Herfindal, Rune Eckhoff og Julian Johnson er uaktuelle. Dag Christian Sørum er tilbake etter karantene. - Det blir tøft. Mange av førstevalgene er ute, sier Sogndal-trener Torbjørn Glomnes. Janne Saarinen fikk tillit på RBK-backen sist. Dagfinn Enerly fikk den siste halvtimen mot Strømsgodset og er startaktuell nå.

Siste lagoppstilling:

Sogndal

Rosenborg

STABÆK - BODØ/GLIMT

Nadderud 18.00

Stabæk vant 3-2 i 16. maikampen mot LSK. Liten grunn til å endre på det laget. Glimt-keeper Rohnny Westad skadet seg på oppvarmingen 16. mai og er ute noen uker (leggmuskelen). Bodø-laget vant sin første Tippeliga-seier for sesongen mot Tromsø. De samme elleve får trolig sjansen igjen.

Siste lagoppstilling:

Stabæk

Bodø/Glimt

STRØMSGODSET - MOSS

Marienlyst 18.00

Jostein Flo har strekk i en setemuskel, men tror likevel på spill på søndag. Kenneth Karlsen er tvilsom på grunn av skade. Stefan Gislason er uaktuell. Moss har tre seire på rad. Ingen grunn til å endre på elleveren som vant mot Bryne sist.

Siste lagoppstilling:

Strømsgodset

Moss

(Dagbladet.no/NTB)

TROR PÅ SPILL: Jostein Flo.