Flo ut med lårskade

Rangers-Motherwell 2-0. Etter 26 minutter ba Tore André Flo om å bli byttet ut på grunn av strekk på baksiden av låret. Den kjente han smertelig godt allerede fredag. Men trener Dick Advocaat valgte å gamble.

- Jeg vet ikke hvor lenge han blir ute. For meg er dette bare en ny skade å stri med, skriver Dick Advocaat på Rangers hjemmeside.

Men han kan takke seg sjøl. Spilleren han betalte 160 millioner kroner for, har kjent på skaden i flere dager.

- Han kjente det på fredagstreninga, men på lørdag ver det ikke noe problem. Derfor besluttet vi at han skulle spille. Men disse skadene er merkverdige. Han måtte gi opp og gå av banen etter den første spurten, sier Advocaat.

Ifølge Sporting-Life hadde Flo da allerede klaget én gang, og fått beskjed om å spille videre av Rangers legeteam.

Dagbladet klarte ikke å få tak i Flo i går. Kona Randi Svedal tok telefonen 30 minutter etter kampslutt, og advarte:

- Kan godt hende han slår av mobilen.

Slik ble det. Og derfor ringte vi landslagslege Lars Engebretsen. Som heller ikke hadde hørt fra Flo, men kunne fortelle følgende:

- Dette må være en ny skade. Tore André har ikke vært plaget med hamstringen på de to åra jeg har vært med. Og hamstringskader er ofte vanskelige. Det viser skadene vi har hatt på spillere i landslaget, sier han.

Alt tyder på at Flo står over den viktige kampen mot Aberdeen onsdag.

På hjemmebanen Ibrox ble det i går spekulert på om Flo i det hele tatt kommer tilbake før vinterpausen like over nyttår.