Flo ute i seks uker

Tore André Flo (25) må nøye seg med å se Chelsea spille fra sidelinja i de neste seks ukene. Avbrekket fra fotballen blir lenger enn han hadde håpet på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I skadeperioden skal landslagsspissen være i London.

25-åringen lå i dag på operasjonsbenken på Moss sykehus. Flo hadde slått løs deler av leddflaten i ankelleddet, og de løse bitene ble fjernet. I tillegg var leddbåndet i ankelen revet av.

- Jeg ser ikke alt for mørkt på at jeg blir borte fra fotballen en stund. Hvis skaden hadde dukket opp i fjor på samme tidspunkt, ville jeg ha vært atskillig mer skuffet. Da ville VM vært i fare for min del, sa Tore André Flo til NTB.

Uklart

I følge Kase gikk operasjonen greit - uten komplikasjoner. Men det er uklart hvilke konsekvenser skaden får for Flos deltakelse i klubb og landslag utover våren.

Til Flos trøst, mener Kase at stryningen vil bli helt frisk i ankelen.

Flo ble utskrevet fra sykehuset i kveld. 25-åringen skal være i Norge noen dager sånn at Kase kan se at alt forløper normalt.

Godt humør

Tore André Flo var i godt humør, til tross for beskjeden han fikk av Kase om et fotball-avbrekk på fire-fem uker. Sammen med sin gravide samboer Randi Svedal smilte han optimistisk minuttene før han skulle legge seg under kniven på Moss sykehus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer