Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo ute i seks uker

Tore André Flo (25) må nøye seg med å se Chelsea spille fra sidelinja i de neste seks ukene. Avbrekket fra fotballen blir lenger enn han hadde håpet på.

I skadeperioden skal landslagsspissen være i London.

25-åringen lå i dag på operasjonsbenken på Moss sykehus. Flo hadde slått løs deler av leddflaten i ankelleddet, og de løse bitene ble fjernet. I tillegg var leddbåndet i ankelen revet av.

- Jeg ser ikke alt for mørkt på at jeg blir borte fra fotballen en stund. Hvis skaden hadde dukket opp i fjor på samme tidspunkt, ville jeg ha vært atskillig mer skuffet. Da ville VM vært i fare for min del, sa Tore André Flo til NTB.

Uklart

I følge Kase gikk operasjonen greit - uten komplikasjoner. Men det er uklart hvilke konsekvenser skaden får for Flos deltakelse i klubb og landslag utover våren.

Til Flos trøst, mener Kase at stryningen vil bli helt frisk i ankelen.

Flo ble utskrevet fra sykehuset i kveld. 25-åringen skal være i Norge noen dager sånn at Kase kan se at alt forløper normalt.

Godt humør

Tore André Flo var i godt humør, til tross for beskjeden han fikk av Kase om et fotball-avbrekk på fire-fem uker. Sammen med sin gravide samboer Randi Svedal smilte han optimistisk minuttene før han skulle legge seg under kniven på Moss sykehus.

- Jeg føler at dette skal ordne seg, bare jeg tar tiden til hjelp. Fotball kan jeg ikke spille på de nærmeste ukene, så jeg må finne andre måter å trene på, sa Flo.

Det er foreløpig usikkert hvilke konsekvenser skaden får for Flos deltakelse i klubb og landslag utover vårparten. Trygve Kases grundige undersøkelser konstaterte at stryningen vil bli helt frisk i den skadde ankelen.

Spissjakt

Flos ankelskade kom ubeleielig både på hovedpersonen selv og hans manager Gianluca Vialli.

Chelsea har gullsjanser både i serie og cup, og trenger sårt stryningens gode skuddfot. Spesielt siden klubben har betraktelig færre spisser enn ved sesongstart: Pierlugi Casiraghi er langtidsskadet, Brian Laudrup dro hjem til Danmark - og nå er Flo skadd.

Vialli må derfor stole på seg selv og landsmannen Gianfranco Zola i Chelsea-angrepet.

Det var i lørdagens FA-cupkamp mot Oldham at Flo var uheldig å pådra seg skaden.

Flo regner med å bli i Norge bare i et par dager før han reiser tilbake til London.

I GODT HUMØR:</B> Tore André Flo hadde med seg samboer Randi Svedal på vei inn til ankeloperasjonen på Moss sykehus i dag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling