Flo uten mestertakter

Tore André Flo hadde sjanser, men han maktet ikke å score for Chelsea i mesterligaen i kveld. Milan kom seg fra Stamford Bridge med ett poeng etter et målløst oppgjør.

Flo ble tatt av banen fem minutter før slutt, og ble erstattet av den dyrkjøpte Chris Sutton.

Nordmannen fikk heller ingen stor åpning på kampen. To dårlige mottak spolerte Chelsea-angrep, og etter 21 minutter headet Flo over fra god posisjon etter Gianfranco Zolas forarbeid.

Like før pause styrte han nok en heading for høyt etter et fint Chelsea-angrep.

Etter pause hadde ikke Chelsea det samme grepet om kampen, men Zola misbrukte to store sjanser. En gang traff ballen treverket. Samme skjebne led brasilianeren Leonardos langskudd seint i 2. omgangen.

Tungt for Real

I Moldes gruppe var det målfest i Hellas. Real Madrid så ut til å reise seg til seier etter et tidlig baklengsmål borte mot Olympiakos. Savio og Roberto Carlos scoret etter at Giovanni gjorde 1-0 til hjemmelaget. Samme Giovanni slo til med 2-2-utlikningen etter pause.

Så var det Zlatko Zahovics tur tre minutter seinere. Den slovenske storstjernen lyktes med det han aldri fikk til i EM-kvalifiseringen mot Norge på Ullevaal: Å score. Men Real ga ikke opp. Raul utliknet til 3-3 ti minutter før slutt.

I Valencia gjorde et presset spansk lag hva det skulle mot skotske Rangers. Kily Gonzalez sto bak målene som ga trener Hector Cuper en etterlengtet triumf. Valencia har vært sesongens skuffelse i den spanske serien. Gonzalez scoret ett selv og presset fram et selvmål, og de tre britiske representantene har fortsatt til gode å score i mesterligaen.

Hertha mistet seieren

Veteranen Gheorghe Hagi reddet Galatasaray fra hjemmetap mot Hertha Berlin. Rumeneren utliknet til 2-2 på straffe i siste ordinære spilleminutt.

Tyskerne åpnet strålende og ledet med to mål etter bare 13 minutter, men de skaderammede gjestene klarte ikke å stå distansen.

Kjetil Rekdal er fortsatt skadd og var ikke med i Hertha-troppen, men han vil ønskes velkommen med åpne armer når han er klar igjen. Tre mann forsøkte seg på libero-plassen onsdag, men både Thomas Helmer og Sixten Veit måtte ut med skade før Andreas Neuendorf fullførte kampen.

Hertha avsluttet med ni mann, ettersom Kostas Konstantinidis ble utvist og Michael Hartmann skadet etter at klubben hadde byttet tre mann.

(NTB)

SLEIT:</B> Tore André Flo hadde en rekke gode sjanser i dag, men klarte ikke å gjøre det han skulle for Chelsea: Score.