Flo utfordrer Solskjær

Tore André Flo har følgende melding til sine spisskonkurrenter på landslaget: - Målet mitt er å få tilbake posisjonen jeg hadde før.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

WIEN (Dagbladet): Dermed er lista lagt for en ny rivende æra i kampen om å få være spiss på det norske landslaget. Ole Gunnar Solskjær har overtatt Flos rolle som ener i det norske angrepet. En rolle Flo gjerne vil ha tilbake. Fra 1997 og fram til EM i 2000, hadde Flo klippekort som spiss for Norge.

- Det er klart målet mitt er å bli fast på landslaget. Det er derfor jeg er her, sier en offensiv Flo.

Men han vet det ikke er lett.

- Solskjær spiller nok uansett, det er vel ikke så veldig mye å gjøre med hans plass nå. Men det er sånn det skal være. Det skal være kamp om plassene. Jeg er motivert for å komme tilbake der jeg var, sier Flo.

Klippekort

Solskjær er nemlig kaptein i Henning Bergs fravær. Men den alltid sindige United-stjernen blir nesten litt småprovosert når vi antyder at han har klippekort på det norske landslaget om dagen.

- Det er ingen som har klippekort på Norge. Her må vi prestere hele veien. Gjør du ikke det, så kan det plutselig være fritt for klipp på kortet, sier en metaforisk Solskjær til Dagbladet.

- Men det er alltid litt tøffere kamp mellom spisser om å spille?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer