- Flo vil bli i Rangers

Skotsk presse hevder at Tore André Flo er lagt ut for salg til halv pris. Men ifølge agent Gunnar-Martin Kjenner har stryningen ingen planer om å dra fra Rangers.

Det går sjelden mange dager mellom hver gang det dukker opp nye spekulasjoner omkring Tore André Flo.

I dag skriver skotske Daily Mail at stryningen er lagt ut for salg til Premier League-klubber - men at ingen har latt seg friste av den norske tilbudsvaren.

Avisa skriver videre at Aston Villa lenge vurderte Flo, men manager Graham Taylor bestemte seg til slutt for å satse på Portsmouths Peter Crouch istedet. Den engelske U21-landslagsspilleren er over to meter høy og kan sånn sett minne om Flo.

Kobles til Parma

En kilde sier til avisa at en rekke klubber i Premier League er på jakt etter en lang og hodesterk spiss foran neste sesong. Nyopprykkede Manchester City er blant dem. Det er den samme - ikke navngitte - kilden som hevder at Flo er tilbudt til engelske toppklubber.

Også italienske Parma kobles til Flo. Men agent Gunnar-Martin Kjenner tilbakeviser at han har vært på en salgsrunde i europeiske klubber.

- Jeg har ikke tilbudt Flo til noen klubber, verken i Italia eller England, sier Flo-agenten.

Tidligere har det vært sagt at Glasgow Rangers krever omtrent 100 millioner kroner for spissen de kjøpte for over 160 millioner. Nå har prisen rast ytterligere - til under 75 mill.

- Flo er fornøyd

Men skal vi tro Kjenner er det samme hva slags prislapp som henger rundt halsen på Flo. Den norske landslagsspissen er nemlig ikke til salgs.

- Flo er fornøyd og vil bli i klubben, sier Kjenner.

- Har du ingen henvendelser på Flo om dagen?

- Jo, men bare fra media.

- Kan du med hånda på hjertet si at det ikke rører seg noe rundt Flo om dagen?

- Jeg kan legge hånda på hjertet - og alle andre steder, sier Kjenner til Dagbladet.no.

Flo har scoret 25 mål i Rangers-drakt denne sesongen. Likevel er kritikerne mange og spekulasjonene enda fler. Sist helg ble han mobbet av Celtic-fansen da han ble tatt av banen.

- Ingen har meldt seg, så vidt jeg er klar over. Jeg setter pris på at det er klubber der ute som sannsynligvis kunne tenke seg Tore i troppen. Det kommer mye an på hva slags system laget spiller, sier manager Alex McLeish til Daily Mail.

(Dagbladet.no)

<B>TOPPSCORER:</B> Ryktene om Tore André Flos avskjed i Rangers bare fortsetter.