Flo vil fortsette karrieren

Vålerenga frister mest.

Tore Andre Flo har lyst til å fortsette karrieren i Norge, men Vålerenga har ennå ikke tilbudt ham ny kontrakt.

Derfor er Flos framtid som fotballspiller fortsatt usikker. Klubbene han ser på som aktuelle er Vålerenga, Strømsgodset og Sogndal. Mest frister osloklubben.

-  Hodet sier at jeg har lyst til å spille fotball, og nå er jeg skadefri. Det gjelder å komme seg i gang igjen, sier Flo til Dagbladet.

Familien bor fortsatt i London, der sønnen har begynt på skole. De venter med å flytte til Flo har bestemt seg.

For første gang

-  Familien har litt å si, men jeg bestemmer mest, ler 33-åringen - og legger til at det er på tide å slå seg til ro et sted.

-  Jeg ser muligheten her og det er lett å bo i Oslo. Jeg har snakket litt med Bohinen om å fortsette, men ikke fått noe konkret tilbud fra Vålerenga ennå, sier Flo.

Mange skader har holdt spissen på sidelinja i en lenger periode og i går spilte han for første gang på en måned.

VIL IKKE GI SEG: Tore Andre Flo vil bevise at han fortsatt duger. Her i kamp mot Viborg i går kveld. Foto: Scanpix
VIL IKKE GI SEG: Tore Andre Flo vil bevise at han fortsatt duger. Her i kamp mot Viborg i går kveld. Foto: Scanpix Vis mer

Myhre avgjør

-  Sesongen har vært oppstykka på grunn av skader. Det har vært frustrerende å hele tiden bygge seg opp for så å bli dratt ned igjen. Fysioterapeuten (Håkon Schwabe red anm.) har jobbet bra med meg. Du kan jo si at han har fått utvikla seg han også, med alle de skadene jeg har hatt, fleiper Flo.

VIF-trener Petter Myhre er mannen som avgjør Flos framtid i Vålerenga. Han har ikke bestemt seg.

-  Vi har blitt enig om å snakke med både Flo og Ronny Johnsen til uka, for å se hva de ønsker. Alder har ikke noe å si, men vi ønsker gode spillere. Gjerne som vi kan ha over lengre tid, forklarer Myhre.

• Din mening: Hvor bør Tore Andre Flo spille neste sesong?