Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo vil ha ferie

Tore André Flo har ikke hatt en ekte ferie på flere år. Tre landskamper er alt som står igjen før han kan legge beina på bordet. - Jeg gleder meg veldig. Det har vært en utrolig tøff sesong, sier Flo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sesongen er over i England, men Norge spiller tre landskamper i løpet av drøyt to uker. Den første spilles i morgen kveld på Ullevaal stadion.

Men når flyet lander på Gardermoen etter EM-kampen i Albania om drøyt to uker, har Flo ferie.

- Jeg gleder meg veldig. Det har vært en utrolig tøff sesong, og i fjor ble det nesten ingen ferie på grunn av VM. Året før kjøpte Chelsea meg midt i den norske sesongen, så det er lenge siden jeg har hatt ordentlig ferie, sier han.

- Etter EM-kampen i Albania har jeg fri helt fram til 5. juli, og da skal jeg kun slappe av. Da skal fotball ut av hodet mitt i en periode.

Nybakt pappa

Flo er også nybakt far og har spennende dager også utenfor fotballbanen.

- Nå begynner han å bli oppmerksom på ting rundt ham, og det er veldig spennende å følge med på utviklingen, sier han om sønnen som ble født dagen før Norges EM-kvalifiseringskamp i Hellas.

- Det er litt tøft om natta iblant, og jeg sover ikke så mye som før. Men det kan være koselig å stå tidlig opp også, sier han.

(NTB/Dagbladet :på nettet)