Flo vil på landslaget

DRAMMEN (NTB): To mål av Jostein Flo sikret Strømsgodset årets første hjemmeseier med 2-1 mot Stabæk. Og med fem mål på fem kamper siden comebacket etter skade fortsetter han sin ferd tilbake til landslaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Landslagsspill og VM-plass er ikke noe jeg tenker mye på, men det er klart det ligger litt bak i hodet, innrømmet Jostein Flo. Han hadde mye mer lyst til å snakke om betydningen av denne seieren for SIF.

Med to seire på de to siste kampene har «opprøret» mot SIF-trener Dag Vidar Kristoffersen forstummet.

- For første gang i år fikk vi muligheten til å stille med samme lag i to kamper. Dessuten har vi fått orden på forsvarsspillet, og vi hadde bra kontroll mot slutten av kampen, oppsummerte Kristoffersen.

Stabæk tok ledelsen

Jostein Flo viste aggressivitet og vilje til å score da han forserte inn 1-1 etter mye klabb og babb inne foran Stabæk-målet. Straffesparket som avgjorde kampen satte han hardt og lavt inn etter at innbytter Lars Gunnar Carlstrand ble felt av Stabæk-keeper Frode Olsen.

Stabæk tok ledelsen da Tommy Svindal Larsen elegant lobbet inn i en situasjon der SIF-keeper Glenn Arne Hansen kom på mellomdistanse. Men Hansen revansjerte seg senere i kampen, og spesielt to redninger fra Thomas Finstad var det klasse over.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer