Flo vil på landslaget

DRAMMEN (NTB): To mål av Jostein Flo sikret Strømsgodset årets første hjemmeseier med 2-1 mot Stabæk. Og med fem mål på fem kamper siden comebacket etter skade fortsetter han sin ferd tilbake til landslaget.

- Landslagsspill og VM-plass er ikke noe jeg tenker mye på, men det er klart det ligger litt bak i hodet, innrømmet Jostein Flo. Han hadde mye mer lyst til å snakke om betydningen av denne seieren for SIF.

Med to seire på de to siste kampene har «opprøret» mot SIF-trener Dag Vidar Kristoffersen forstummet.

- For første gang i år fikk vi muligheten til å stille med samme lag i to kamper. Dessuten har vi fått orden på forsvarsspillet, og vi hadde bra kontroll mot slutten av kampen, oppsummerte Kristoffersen.

Stabæk tok ledelsen

Jostein Flo viste aggressivitet og vilje til å score da han forserte inn 1-1 etter mye klabb og babb inne foran Stabæk-målet. Straffesparket som avgjorde kampen satte han hardt og lavt inn etter at innbytter Lars Gunnar Carlstrand ble felt av Stabæk-keeper Frode Olsen.

Stabæk tok ledelsen da Tommy Svindal Larsen elegant lobbet inn i en situasjon der SIF-keeper Glenn Arne Hansen kom på mellomdistanse. Men Hansen revansjerte seg senere i kampen, og spesielt to redninger fra Thomas Finstad var det klasse over.

(NTB)