Flo vil på landslaget

Håvard Flo vil ha flere landskamper, men tviler på at Åge Hareide har tid til å se ham.

VOLDSLØKKA (Dagbladet): -  Det er like morsomt å vinne i 1. divisjon som i Tippeligaen, men rammen er selvfølgelig annerledes, sier Flo til Dagbladet etter 3- 1-seieren over Skeid.

To uker etter at angrepsspilleren fylte 35 år, er lysten på mer landslagsspill i aller høyeste grad til stede.

-  Jeg vil gjerne tilbake på landslaget, men jeg vet det ikke er dagligdags å ta ut spillere fra 1. divisjon, sier Flo.

-  Åge (landslagssjef Hareide) har vel uansett veldig mye å gjøre, det spørs om han har tid til å se meg i aksjon. Det eneste jeg kan gjøre er å spille bra og score mål, så får vi se.

Flere kandidater

Sjansen for at Hareide stikker innom en kamp eller to, er nok større enn Flo tror. For flere spillere fra «Saftbygda» er kandidater til en landslagsplass:

Keeper Terje Skjeldestad er allerede tatt ut til bortekampen mot Estland kommende onsdag, mens Anders Stadheim i form er en mann Hareide vurderer. Tommy Øren er også en kandidat nå som han endelig er skadefri.

Overrasket

-  Jeg ble veldig overrasket da jeg fikk beskjeden. Jeg har nok en fordel fordi jeg er keeper. Det er tross alt de samme skuddene vi skal redde. Det er verre for utespillerne, sier Skjeldestad.

AMBISJONER: Håvard Flo.
DUELLDIVISJON: 1. divisjon er kjent for harde dueller og tøft spill. Her er Sogndals Håvard Flo og Skeid-kaptein Birger Madsen i kamp.