Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flo vil spille vårsesongen i Norge

Jaktes av fire klubber.

Fire eliteserieklubber er interessert i Tore André Flo. Selv ser stryningen for seg et halvt år i Norge, før han avslutter karrieren i England.

Flere tidligere utenlandsproffer har vendt hjem til Norge, med stort hell. Nå kan Siena-spiss Flo komme til å gjøre det samme. Han mistrives med situasjonen i Italia, der han har fått lite spilletid denne sesongen.

Flos agent Gunnar Martin Kjenner bekrefter overfor Bergens Tidende at Flo kan komme til å spille i Norge et halvt år, får så å reise ut igjen.

- Det hadde vært perfekt for ham hvis han spilte vårsesongen i en norsk klubb, og så fortsatte i to-tre år til i en klubb i England, sier Kjenner.

Vålerenga og Fredrikstad er to av klubbene som er interessert i den tidligere Chelsea- og Rangers-angriperen. Kjenner innrømmer at det kan bli en utfordring å finne en ny engelsk klubb for Flo.

Etter det famøse oppholdet i Sunderland har Flo et dårlig navn i England.

(©NTB)

NORSK VISITT: Tore André Flo kan tenke seg å spille litt i Norge, før han stikker til England igjen. Foto: SCANPIX
NORSK VISITT: Tore André Flo kan tenke seg å spille litt i Norge, før han stikker til England igjen. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media