Flo vil til Østerrike

Moss- Strømsgodset 2-5. Jostein Flo vil ha penger for å spille fotball, og det har ikke Strømsgodset råd til å betale. Dermed taler alt for at store-Flo blir utenlandsproff. Igjen.

1. juli vil Jostein Flo være i posisjon til å begynne kontraktsforhandlinger med hvem han vil. Og i følge Drammens Tidende-Buskerud Blad har han allerede sondert terrenget:

- Østerrike høres ut som et fint land å avslutte karrieren i. Jeg vil ikke si noe om hvilke klubber jeg har kontakt med, men alt vil være klart veldig raskt etter 1. juli, sier Jostein Flo.

Og tapet av den svære stryningen vil bli stort for Strømsgodset. Det beviste han nok en gang på Melløs i går. For da Strømsgodset spilte seg vekk fra tabellbunnen var Jostein Flo den kjempen han kan være.

Og med utlikningen til 1-1 framsto han som håpet også.

Kent Bergersen - som har to måneder på seg til å overbevise SIF-ledelsen om at han er en verdig spiller på lønningslista - kan bli Flos erstatter i Drammen. Så langt har han i hvert fall scoret for maten. Han begynte med ett i debutkampen mot Odd, og spedde på med to nye scoringer mot Moss .