- Flod får for mye betalt av Carew

I forhold til jobben, mener Rune Hauge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Debatten om fotballagentenes honorarer fortsetter. Agentveteranen Rune Hauge mener Per A. Flods Carew-lønn er urimelig, skriver VG.

Rune Hauge hevder overfor avisen at han nesten aldri tar seg betalt direkte av spillerne han representerer. I stedet tar Hauges agentfirma seg betalt av klubbene i forbindelse med avtaleinngåelsene.

Fordi Norges Fotballforbunds regelverk krever det, fører Hauge opp på avtalene at han skal ha fem prosent av spillernes lønn.

- Men grunnen til at det fortsatt står på avtalene, er at NFFs regelverk er foreldet. Og dessuten står det ingenting om at vi er nødt til å kreve inn pengene, sier Hauge.Stor forskjell - Synes du Per A. Flods honorar, som da trolig har en prosentsats på nærmere fem prosent av John Carews lønn, er urimelig?

- Ja. Vi har aldri tatt i nærheten av de summene. Og husk dessuten at det er en stor forskjell på om det er fem prosent av brutto- eller nettolønnen. I England er fem prosent av bruttolønnen ni prosent av nettolønnen, og dette er da veldig mye penger, sier Hauge til VG.

Avisen skrev i går at Flod tjener rundt 100 000 kroner i måneden på Carew.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer