Flonaldo trøstet Tennfjord

SOGNDAL (Dagbladet): Kjell Tennfjord fikk trøst av mannen han savner mest etter gårsdagens tap. Fjorårets Brann-spiss Tore André Flo ga Tennfjord følgende håp med på hjemveien: - Det kommer til å løsne, og da løsner det skikkelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tore André har hygget seg i Frankrike sammen med samboer Randi Svedal siden Drillos tok farvel med VM sist lørdag. I går landet han i Sogndal akkurat i tide til å nå vestlandsderbyet mellom sine to tidligere arbeidsgivere - nå to av Tippeligaens svakeste lag. Det brydde Flo seg mindre om.

- Endelig fikk jeg se en fotballkamp uten å involvere meg sjøl. Det var spennende. Jeg slappet av og koste meg, sier Tore André til Dagbladet.

- Tror du Brann rykker ned? - Jeg håper og tror det retter seg. Spillerne er bra, men de er nede i en bølgendal.

Likevel ser Tore André Brann-tilløp som lover godt:

- Masse tendenser. De har bare ikke med seg marginene.

- Tilfeldig

På vei inn i Brann-bussen kastet Kjell Tennfjord blikk fulle av savn etter spilleren han mistet til Chelsea i fjor sommer. Tennfjord er enig i at elleve scoringer på elleve seriekamper er for dårlig. Men han nekter å innrømme at han trenger en målscorer som Flo for å redde kontrakten.

- Nei, endel av dette er tilfeldig. Vi får en god del sjanser, sier Tennfjord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer