Flopp-sommer for David Moyes. Nå satser han på Nani

Portugiseren har signert for fem nye år.

MANN FOR FREMTIDEN?: David Moyes har ikke lyktes voldsomt godt på sommerens overgangsvindu. Nå viser han Nani fornyet tillit da portugiseren har underskrevet en kontrakt som går til 2018. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON
MANN FOR FREMTIDEN?: David Moyes har ikke lyktes voldsomt godt på sommerens overgangsvindu. Nå viser han Nani fornyet tillit da portugiseren har underskrevet en kontrakt som går til 2018. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTONVis mer

(Dagbladet): Det har lenge vært spekulert rundt hvor lenge Nani vil forbli på Old Trafford.

26-åringen, som har vært linket vekk til en rekke klubber de siste 12 månedene, har slitt med å komme opp på det nivået han holdt i 2010/11-sesongen.

Likevel virker det nå som om David Moyes og resten av treneraparatet i Manchester United har troa på portugiseren.

- Han har vist meg tillit Klubben annonserte i dag på sine hjemmesider at de har signert en ny femårs-avtale med lynvingen, noe hovedpersonen selv er veldig godt fornøyd med.

- Det å spille for Manchester United har vært en fantastisk opplevelse for meg. Jeg hadde aldri forestilt meg at vi skulle vinne så mye som vi har gjort da jeg kom til klubben, sier portugiseren.

Videre gjør han det klart at han har fått signaler fra Moyes på at han er en mann det vil bli satset på også videre fremover.

- Jeg er veldig fornøyd med at den nye manageren har vist meg tillit, og jeg ser frem til å hjelpe klubben til å hente hjem enda flere trofeer denne sesongen. Det å trene med spillere på toppnivå som alle vil vinne - det er den beste motivasjonen, sier Nani.

Har imponert på trening Manager Moyes sparer heller ikke på superlativene når det kommer til å beskrive 26-åringen.

- Jeg er veldig fornøyd med at Nani har signert en ny avtale over fem år. Han er meget dyktig, og har i tillegg erfaring utover sine 26 år.

Skotten fortsetter med å rose kantspilleren for hans innsats på treningsfeltet.

- Jeg er imponert over hvordan han har prestert på trening i det siste, og jeg ser frem til å jobbe med ham de kommende sesongene, avslutter Moyes.