Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flopper fra Tippeligaen senket Åge

Örgryte tapte igjen.

TAPTE HJEMME: Etter to tap på rappen kommer Åge Hareide og Örgryte stadig nærmere et nedrykk. 
Foto: Adam Ihse / SCANPIX
TAPTE HJEMME: Etter to tap på rappen kommer Åge Hareide og Örgryte stadig nærmere et nedrykk. Foto: Adam Ihse / SCANPIX Vis mer

||| (Dagbladet.no): Åge Hareide og Örgryte måtte se seg slått av en sparket Viking-trener og en spissflopp som knapt nok spilte for Brann.

For Åge Hareides Örgryte ser det fortsatt mørkt ut for å berge plassen i Allsvenskan. I går tapte klubben 0-2 hjemme mot Trelleborg — som trenes av rutinerte Tom Prahl. Samme mann som fikk sparken i Viking i 2006.

Örgryte åpnet best på hjemmebane og kom til et par store sjanser før pausen, men ett minutt før hvilen var det en annen «norgesvenn» som laget problemer for Hareide. For Joakim Sjöhage sendte gjestene i ledelsen alene med keeper. Sjöhage ble hentet til Brann i 2007, men ble en stor flopp og spilte bare tre kamper for bergenserne.

I annen omgang la Andreas Drugge på til 2-0. Dermed mistet Örgryte mulighetene til å komme seg opp på kvalikplass. Det er imidlertid bare to poeng opp dit også etter gårsdagens resultater.

Åge Hareide startet en formidabel redningsaksjon da han tok over det desiderte jumbolaget i juni. Nå har den tidligere norske landslagssjefen møtt noe motgang, og har tapt de to siste kampene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media