Floppet i Chelsea. Nå gjør han Premier League-comeback i City

Kevin de Bruyne.

PREMIER LEAGUE-COMEBACK: Kevin de Bruyne er klar for Manchester City. Foto: Manchester City
PREMIER LEAGUE-COMEBACK: Kevin de Bruyne er klar for Manchester City. Foto: Manchester CityVis mer

(Dagbladet): Manchester City offentliggjorde i ettermiddag signeringen av Kevin de Bruyne fra Wolfsburg.

Den 24-årige belgieren har skrevet under en seksårskontrakt med de lyseblå, som har vært effektive på markedet i sommer.

- Jeg ønsker å nå høyest mulig nivå som spiller, og jeg syns det viktigste er at vi ved endt sesong er lykkelige og har skaffet titler. Jeg tror det er mest viktig for klubben og spillerne, sier de Bruyne til Manchester Citys hjemmesider.

Det er den fjerde store signeringen Manchester City gjør i sommer. Tidligere har de hentet Raheem Sterling, Nicolas Otamendi og Fabian Delph.

De Bruyne hadde mellom 2012 og 2014 et opphold i Chelsea, som aldri ble særlig vellykket. Etter å ha storspilt i Wolfsburg forrige sesong, prøver han nå lykken på balløya på ny.

- Vi er veldig glade for å ha fått til dette, og jeg har ingen tvil om at han kommer til å bli en suksess. Det må en spesiell spiller til for å forbedre laget vårt, og Kevin er en av dem, sier manager Manuel Pellegrini.

Ifølge BBC punger Manchester City ut hele 55 millioner pund - drøyt 700 millioner kroner - for 24-åringen. Dette er dog ikke bekreftet.