Flørter fortsatt med Chelsea

Englands landslagstrener Sven-Göran Eriksson er nok en gang tatt på fersken. Denne gang i et hemmelig møte med Chelsea-direktør Peter Kenyon.

LONDON (Dagbladet): Det var tabloidavisa The Sun som i går avslørte Erikssons hemmelige møte med Chelsea.

Britiske medier var i går rasende på landslagstreneren, som ifølge The Sun brukte torsdagskvelden til å diskutere sin framtid i Chelsea med klubbens administrerende direktør Peter Kenyon. Ifølge avisa skal de to ha snakket sammen i nærmere to timer. London-klubben skal ha tilbydd Svennis en provisjonsbasert lønn som ved full uttelling vil gi svensken en samlet årslønn på 40 millioner pund - vel 500 millioner kroner. Ønsket fra Chelsea skal være at Svennis overtar ansvaret for klubben etter sommerens europamesterskap i Portugal.

- Forsvinn eller forplikt deg til England, skriver The Sun.

- Stupid. Det er seks dager til neste landskamp og tre måneder til EM-sluttspillet og vi har en landslagstrener som diskuterer sin framtid med Chelsea, konstaterer Mirror.

Og vips så ble Chelseas italienske manager linket til Tottenham.

- Jeg er veldig fornøyd med seieren over Wolverhampton, og vi er seks poeng bak serieleder Arsenal, sier Claudio Ranieri avvæpnende.

Han har lenge følt seg uønsket av Roman Abramovitsj. Et fullsatt stadion åpnet derfor med en støttehymne til den populære italieneren, «It's only one Ranieri».

- Jeg har selvsagt ikke snakket med noen annen Premier League-klub, sier Ranieri.

VINGLER: Sven-Göran Eriksson.