Flørter med England

Mens halvparten av Europas agenter prøver å tjene penger på ham sitter John Carew rolig og smiler. Og sier at England kan være interessant.

ULLEVAAL (Dagbladet): - Sør-Europa er førstevalget mitt - det vil si Italia eller Spania - men dukker det opp en interessant klubb i England, vil jeg selvfølgelig vurdere det, sier John Carew til Dagbladet.

Når sesongen avsluttes i Italia om tre serierunder, skal John Carew tilbake til Valencia. For å bli solgt videre?

På gjerdet

- Jeg vet at Roma vil ha meg, sier han. - Men klubben har pengeproblemer og synes prisen - jeg tror det er rundt 60 millioner - er i drøyeste laget. Så derfor er min følelse at de sitter på gjerdet av en grunn.

- For å presse ned prisen.

Agent Per A. Flod har kontinuerlige samtaler med John Carew angående framtida. Bare biter av det når fram til media.

- Han forteller dere litt, men ikke alt, smiler John Carew. - Sånn må det også være.

- Betyr det at det kan være engelske klubber på banen allerede?

- Si det, smiler Roma-spissen.

Etter landskampen mot Serbia ble John Carew slaktet av TV3s fotballekspert Erik Solér. Av landslagstrener Åge Hareide fikk han brukbart skussmål.

- Kanskje Erik Solér heller bør uttale seg om hvorfor agentbransjen er som den er og hvorfor det er så mange der ute som prøver å tjene penger på meg, sier John Carew. - Det er jo tydelig at han har mer greie på agentvirksomhet enn fotball.

Ikke sår

- Er du litt sår?

- Nei, på ingen måte. Det er Solérs rett å si hva han mener. Men jeg hører bare på de tilbakemeldingene jeg får fra trenerne mine. I Roma lytter jeg til Fabio Capello - på landslaget til Åge Hareide.

- Det er den eneste kritikken jeg bryr meg om, sier John Carew.

IKKE SÅR: John Carew bryr seg ikke om kritikken fra Erik Solér.- Det er jo tydelig at han har mer greie på agentvirksomhet enn fotball, sier han.