Flørter med Semb og italienske spioner

BERGEN (Dagbladet): Til tross for et tett kamp-program ser ikke Sigurd Rushfeldt noe problem i å motivere seg. Han håper på en landslagsplass, og vet at utenlandske klubber følger nøye med. I går fikk italienske speidere se at han scoret to, men brente ei straffe.

- Da var det godt at Bent (Skammelsrud) scoret på et frispark i stedet, sier Rushfeldt.

Han synes semifinalekampen mot Brann ble tøff.

- Ja, tøft, men likevel som forventet. Jeg synes kampen var jevn og er godt fornøyd med at vi dro i land seieren. Det første målet mitt kom etter innøvde trekk der Mini serverte en ball til meg. Jeg kom meg fri og kunne sende ballen over Westad.

Håper på Semb

Det andre kom etter et nydelig innlegg fra Jan Derek Sørensen, som Rushfeldt styrte inn med hodet.

- Jeg er fornøyd med egen innsats og har intensjoner om å gjøre så godt jeg kan utover høsten. Da kan det kanskje åpne seg en plass på landslaget, sier Rushfeldt.

Han tror det vil bli vanskelig å konkurrere mot Tore André Flo som Sembs spiss.

- Men, jeg mener det bør være mulig å kjempe om en av de andre plassene i landslagets angrep, sier han.

- Ikke hørt noe

I går var det representanter fra italienske klubber på Brann-tribunen, men Sigurd Rushfeldt sier han ikke har hørt noe om det før kampen.

- Jeg vet det er utenlandske klubber for å følge kampene våre, men jeg har ikke hørt noe som helst, sier han.

- Sigurd viste igjen at han er en god spiss, og Rosenborg demonstrerte at de er bedre til å avslutte angrepene enn Brann, men det bølget lenge mye fram og tilbake i denne kampen, sier Nils Arne Eggen.

- Stor kamp

- I første omgang fikk Sigurd ballene feilvendt. Da ble det vanskelig. I andre omgang kom ballene slik de skulle og da gikk alt så mye bedre. Han spilte en ny stor kamp, sier Trond Sollied.

Veteranen Bent Skammelsrud besørget ny Ullevaal-billett med det avgjørende målet - et frispark han sendte i vei langs grastustene og inn i mørket til venstre for Brann-muren.

- Bent brukte utsida av foten og ballen skrudde i motsatt retning av hva jeg hadde regnet med. Jeg har sluppet inn verre mål enn dette, forklarer Brann-keeper Rohnny Westad.

Skammelsrud regner selv med at det ennå må være muligheter for å bli regnet som god nok for Semb.

- Jeg vil ha med meg min 25. kamp i landslagsdrakta, sier han med håp i røsten.