Flos fenomenale comeback

Over ett år etter at han spilte kamp sist, gjorde Håvard Flo et strålende comeback for Sogndal mot Odd i dag.

Flo scoret to mål, og skaffet en straffe, i kampen som endte 3-3.

- Det var utrolig moro. Jeg var litt usikker på forhånd, ettersom jeg ikke hadde spilt kamp siden jeg spilte for Wolverhampton mot Ipswich i april eller mai i fjor. Det tok 20 minutter å komme i gang, men så fikk jeg vel vist at jeg kan spille fotball fortsatt, sa Flo til NTB etter oppvisningen.

Han var ikke den eneste «debutanten» på Fosshaugane søndag. Jørn Jamtfall er innleid fra Rosenborg, og han viste seg å være enda mer kamprusten enn Flo. Odd ledet 2-0 etter 21 minutter, og begge målene kom etter tvilsomme inngripener fra Jamtfall.

- Jeg innrømmer at det var min feil, og er sjeleglad at vi fikk med oss ett poeng. Nå skal jeg legge denne middels debuten bak meg, og så satser vi videre, sa Jamtfall.

Det var et forrykende oppgjør i Sogndal, der hjemmelaget var fullt på høyde med gullkandidaten som var på besøk. Edwin van Ankeren scoret de to første målene for Odd. Så kom Flos eventyrlige halvtime, der straffen ble satt inn av Rune Bolseth, før Espen Hoff fastsatte sluttresultatet til 3-3.

(NTB)