Flos mareritt

LONDON (Dagbladet): Chelsea- Manchester U 0-0 Det kunne - og burde - blitt Tore André Flos jubelkveld. Han hadde åtte klare målsjanser mot Ronny Johnsen & Co, men traff aldri målet. - Dette var virkelig nære på, men du verden hvor ergerlig det er at jeg bommet på alle sjansene, sier Tore André Flo.


RONNY I RYGGEN: Tore André Flo spilte hele forsøte omgang med en hissig Ronny Johnsen i ryggen. Likevel kom han til flere målsjanser.


FAKSIMILE: Dagens utgave av Express.

Gang på gang var Tore André aleine med kjempen Peter Schmeichel, men hver eneste gang gikk skuddene på feil side av stengene.
Selv på blankt mål bommet Flo i går, etter at Schmeichel hadde gitt retur på et knallhardt skudd fra Zolas venstrefot.
- Dette var egentlig svært morsomt. Vi fikk det virkelig til i 1. omgang, og vi spilte oss fram til sjanse etter sjanse. Vi var virkelig gode, og derfor er det dessto mer skuffende at jeg ikke greide å sette den i mål, sier Tore André Flo til Dagbladet.
Det ble en tøff kamp mellom Chelsea og Manchester United, og i 1. omgang dominerte Chelsea. Sterkt preget av Zola og Flo i spillehumør.


FAKSIMILE: Dagens utgave av Express.

Tøft mot Ronny


Men ingen av de to greide det viktigste: Å score!
Zola var også aleine med Peter Schmeichel, to ganger til og med. Første gang ble han taklet av dansken, mens Schmeichel greide å gi corner på andre Zola-forsøk.
- Det er svært vanskelig å spille mot et så godt lag, men denne gang gikk det bedre. I alle fall i 1. omgang, sier Tore André.
Ronny Johnsen hadde fått i oppgave å stresse Tore André ut av kampen, og Ronny lyktes bra i 1. omgang. Ronny jaget Flo hele tida, og Tore André ble synlig stresset av raske og kontante Johnsen.
- Det var en del morsomme dueller mellom Ronny og meg, faktisk harde dueller. Men i 2. omgang var det Jaap Stam som tok hånd om meg, sier Flo.

Åtte sjanser


Uavgjort var et riktig resultat. Chelsea dominerte i 1. omgang, mens United lett kunne stjålet poengene i 2. omgang.
- Jeg ble utrolig sliten utover i 2. omgang, og greide ikke å holde samme nivå som før pause.
Tore André Flo hadde åtte store målsjanser i 1. omgang, og de britiske avisene fleipet stygt med ham etter kampen i går.
- Uniteds beste spiller? Det var Tore André Flo, sa en journalist spøkefullt.
- Det er veldig bra å skape så mye mot United, men det var lite eller ingenting som fungerte for meg foran mål i dag, sier Tore André Flo.

Laget: Chelsea

Kampfakta: 29. desember : Chelsea - Manchester United

Laget: Manchester United

Kampfakta: 29. desember : Chelsea - Manchester United